Witam
W dniu dzisiejszym odbyl sie VII zlot Szczecineckiego Auto Klubu w Wilczych Laskach.
Organizacja imprezy , moze nie byla na najwyzszym poziomie , lecz atrakcje przygotowane dla widzow i uczestnikow , byly przednie.
Odbyly sie pokazy jazdy motocyklami , pokazy driftu i oczywiscie glowna atrakcja wyscigi na 1/4 mili w podzialach na kategorie pojemnosciowe.
W tych wyscigach bylismy reprezentowani przez kolege Slavol z Alfacholicy Team Pila.
Nasz kolega zajal wysokie 4 miejsce w swojej kategorii startujac calkowicie seryjnym 156 2.5 V6.
Podziekowania dla kolegow z Alfacholicy Team Pila , za zaproszenie na impreze.
Jacek i Agnieszka
,, Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego "

Gratulacje dla Slavol'a, szkoda, że "musiałem"pojechać szybciej do domu, imprezka fajna, następna w przyszłym roku na wiosnę. Jacek dzięki za podpięcie do kompa i radę. Dzięki dla Tomasza za akumulator, dotarłem do domu bez problemu, alfa jutro na warsztat, i za parę dni śmigam
. Do zobaczenia na spocie w Pile w następną niedzielę.
my niestety też musieliśmy się zawinąć wcześniej - nie mieliśmy okazji oglądać kolegi Slavol'a w akcji i bardzo tego żałujemy bo wynik jest świetny (biorą pod uwagę autka które tam startowały) - GRATULACJE
fajnie było spotkać kolegów ze Szczecinka (chociaż spodziewałem się większej frekwencji), Piły, bodajże z Gorzowa - było nam bardzo miło
mam trochę zdjęć, ale z Alfami tylko dwa:
Ps. w tym biegu ze zdjęcia (z BMW) - kto miał lepszy czas?
Alfa Romeo 156 1,8 TS CF2 1999
wolę pchać swoje Alfa Romeo niż jeździć innym samochodem...

"Ustawiłem" się niechcący w przejazdach eliminacyjnych z M3 więc........ miałem kogo ganiać przez trzy przejazdy. Bardzo "motywujące"![]()
156 3.0 V6

ogólnie gdybyś nie miał aż tak brudnego samochodu, to byś był z dwie sekundy szybciejjak wiadomo to daje dużo, tak samo jak namalowanie 2 pasów wzdłuż całego samochodu
heh.

nasz kolega wystartowal bo jako jedyny mial jaja i powinismy byc z tego faktu dumni http://www.alfaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=26380 dla ciebie slavol
Ostatnio edytowane przez tomasz switala ; 27-09-2010 o 20:02
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki