Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Zloty, imprezy, spotkania - Zapowiedzi i relacje ze spotkań miłośników samochodów marki Alfa Romeo.
    Użytkownik Pirat drogowy Avatar jacek1968
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski
    Auto
    145 1.4 16V TS , 156 2.4 JTD
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    2 d 2 h 26 m

Domyślnie VII zlot SCSCLUB Wilcze Laski

Witam
    W dniu dzisiejszym odbyl sie VII zlot Szczecineckiego Auto Klubu w Wilczych Laskach.
    Organizacja imprezy , moze nie byla na najwyzszym poziomie , lecz atrakcje przygotowane dla widzow i uczestnikow , byly przednie.
    Odbyly sie pokazy jazdy motocyklami , pokazy driftu i oczywiscie glowna atrakcja wyscigi na 1/4 mili w podzialach na kategorie pojemnosciowe.
    W tych wyscigach bylismy reprezentowani przez kolege Slavol z Alfacholicy Team Pila.
    Nasz kolega zajal wysokie 4 miejsce w swojej kategorii startujac calkowicie seryjnym 156 2.5 V6.

Podziekowania dla kolegow z Alfacholicy Team Pila , za zaproszenie na impreze.

Jacek i Agnieszka
    Załączone obrazy Załączone obrazy VII zlot SCSCLUB Wilcze Laski-dscf3065.jpg   VII zlot SCSCLUB Wilcze Laski-dscf3067.jpg   VII zlot SCSCLUB Wilcze Laski-dscf3118.jpg  
    ,, Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego "

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Embrion Avatar Mrhiacynt
    Mieszka w
    Chodzież
    Auto
    156 2,4 jtd 2001
    Czas spędzony na forum
    6 h 44 m

Domyślnie Witajcie

Gratulacje dla Slavol'a, szkoda, że "musiałem" pojechać szybciej do domu, imprezka fajna, następna w przyszłym roku na wiosnę. Jacek dzięki za podpięcie do kompa i radę. Dzięki dla Tomasza za akumulator, dotarłem do domu bez problemu, alfa jutro na warsztat, i za parę dni śmigam . Do zobaczenia na spocie w Pile w następną niedzielę.

ViP Alfa i Omega
    Mieszka w
    Koszalin
    Auto
    AR 156 1.8 TS 1999 MB 124 3.0 24V
    Czas spędzony na forum
    9 d 11 h 35 m

Domyślnie

my niestety też musieliśmy się zawinąć wcześniej - nie mieliśmy okazji oglądać kolegi Slavol'a w akcji i bardzo tego żałujemy bo wynik jest świetny (biorą pod uwagę autka które tam startowały) - GRATULACJE

fajnie było spotkać kolegów ze Szczecinka (chociaż spodziewałem się większej frekwencji), Piły, bodajże z Gorzowa - było nam bardzo miło

mam trochę zdjęć, ale z Alfami tylko dwa:

Ps. w tym biegu ze zdjęcia (z BMW) - kto miał lepszy czas?
    Alfa Romeo 156 1,8 TS CF2 1999

wolę pchać swoje Alfa Romeo niż jeździć innym samochodem...

Użytkownik Romeo Avatar slavol
    Mieszka w
    Chodzież
    Auto
    156 3.0 V6 98r
    Czas spędzony na forum
    21 d 15 h 35 m

Domyślnie

"Ustawiłem" się niechcący w przejazdach eliminacyjnych z M3 więc........ miałem kogo ganiać przez trzy przejazdy. Bardzo "motywujące"
    156 3.0 V6

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Szczecinek
    Auto
    156 2.0. TS 00' sportpack
    Czas spędzony na forum
    6 h 15 m

Domyślnie

ogólnie gdybyś nie miał aż tak brudnego samochodu, to byś był z dwie sekundy szybciej jak wiadomo to daje dużo, tak samo jak namalowanie 2 pasów wzdłuż całego samochodu heh.

Użytkownik Pirat drogowy Pokaż na mapie Avatar tomasz switala
    Mieszka w
    piła
    Auto
    alfa 156 2,4jtd
    Czas spędzony na forum
    23 d 12 h 10 m

Talking re

nasz kolega wystartowal bo jako jedyny mial jaja i powinismy byc z tego faktu dumni http://www.alfaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=26380 dla ciebie slavol
    Ostatnio edytowane przez tomasz switala ; 27-09-2010 o 20:02

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

Wilcze Laski

wilcze laski wyniki

wilcze laski 2012 zlot scsclubsuchar zlotwyniki wilcze laskiLASKIzdjecia ze zlotu w wilczych lasek motocyklowegowilcze laski zlot

Zakładki

Uprawnienia