Witam wszystkich Alfistów.
Przez ostatnich kilka lat z Rodziną wyjeżdżamy zagramanicęDwa razy w Bułgarii, w ostatnim roku do Chorwacji. Oczywiście samochodem. Chorwacja jest troszkę droga, i wszędzie jest w górę i w dół. Plaże kamieniste. Samochody zaparkowane na falochronach. Średnio nam się to podobało.
Proponuję w tym roku, na początku sierpnia wyjazd, naszymi Bellami do Bułgarii w okolice Nesebaru. Dwa lata temu zapłaciliśmy w sumie!! 5 tysi. Za dwie dorosłe osoby plus bachorek. Z przejazdem i wynajętym pokojem w apartamentowcu przez polskie biuro podróży. Wikt własny. Załączam parę fotek z naszych wakacji. Jeżeli jest ktoś chętny to zapraszam. kontakt do mnie przez pm. koszty jakie ponieśliśmy uwzględniają paliwo i dwa noclegi Wydaje mi się iż jest to taniej niż w Polsce, a do tego pogoda murowana. Załączam fotki i traskę w automapie dla ciekawskich.
cholerka za dużo fotek, traska w następnym poście![]()
Ostatnio edytowane przez marceell ; 07-01-2011 o 10:57
"co mówi ksiądz na koniec kazania do ministranta? niech będzie pochylony"
Uzupełniam. na miejscu 12 nocy plus dojazd. Klima w pokoju, internet, TVsat, taras z widokiem na morze, pełna kuchnia z piekarnikiem, dwa panele grzewcze, lodówka, pralka!! mikrofala, garnki talerze, nawet deska i żelazko do prasowania. Sztucce, osprzęt do wina i puszek. Polski rezydent. w sumie w/g mnie udane wakacje. oceniam na 8/10. Jedziemy znowu w tym roku. mam nadzieję że w szerszym gronie!
Ostatnio edytowane przez marceell ; 06-01-2011 o 19:37
Kolego stranie drogo...We wrześniu 2010 byłem przez tydzień w Chorwacji swoim samochodem ( w jedną strone 1450 km ). Z biura podróży na osobe z przejazdem wyszło mnie 1300 zł. Zaznaczam że była to opcja All Inclusive. W tym roku jade do Bułgarii też we wrześniu i za dużo mniejszą kase. Pobyt w hotelu na tydzień ( All Inclusive ) 590 zł + przejazd. Licze że łącznie na osobe z przejazdem ok 900 zł. Pozdrawiam
"Mnie nic nie przeszkadza, tylko tak to jest jak człowiek zamiast leżeć w łózko i się kurować to siedzi przed monitorem.
Po prostu nie doczytałem do końca drugie postu gdzie kolega miał problem z mapa i od razu pomyślałem ze chodzi o link z Google Maps, ale jak później przeczytałem do końca post zauważyłem ze koledze chodziło o mapę ale do Auto Mapy
Prośba do moderatora o usuniecie wszystkich postów nie na temat Bo pomysł z wspólnym wyjazdem jest wart uwagi "
Godne Mężczyzny słowa.
---------- Post dodany o godzinie 20:57 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:51 ----------
Drogo bo szczyt sezonu.
Powiem tak. w tym roku byliśmy od 15 sierpnia w makarskiej rivierze na Chorwacji. ceny z dnia przyjazdu od 60 euro do 120 za pseudo apartament. Polacy przez polskie biuro podrózy płacili po 120. ciut się wkurzyli jak na drzwiach budynku zobaczyli "apartment 50 euro". cena z dnia wyjazdu 30 sierpnia, 30 euro... Koniec wakacji, koniec wywindowanych cen.
napisałem ceny z sezonu
Ostatnio edytowane przez marceell ; 06-01-2011 o 20:53

Kolego Someone83 mógł byś mi podać jakiś link do tej oferty z której planujesz w tym roku skorzystać bo oferta naprawdę ciekawa. Ja też w tym roku chcę jechać do Bułgarii,a mi wrzesień jak najbardziej pasuje jeśli nie pojawia się poprawki na studiach.
Nikt nie zainteresowany wspólnym wyjazdem??
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki