Klub Mi³o¶ników W³oskiej Motoryzacji ForzaItalia.pl organizuje zlot pasjonatów my¶li technicznej, designu, kultury i smaków rodem ze s³onecznej Italii. Wydarzenie to bêdzie mia³o miejsce w dniach 10-11 wrze¶nia 2011 w Pa³acu w Oborach (podwarszawski Konstancin-Jeziorna).
Czerpi±c do¶wiadczenia z corocznych imprez organizowanych wcze¶niej przez ForzaItalia.pl na go¶cinnych terenach Muzeum Motoryzacji w warszawskiej Fabryce Norblina, wspó³organizacji z Automobilklubem Polski zesz³orocznego Zlotu Gwia¼dzistego na Lotnisku Bemowo, Klub proponuje spotkanie w nowej, oryginalnej i ciekawej formule.
Wybór miejsca nie jest przypadkowy. Obiekt, siêgaj±cy swoj± histori± XVII wieku, charakteryzuje siê niezwyk³ym urokiem, który pomo¿e wytworzyæ odpowiedni± atmosferê imprezy, za¶ architektura tej rezydencji bêdzie, w naszym przekonaniu, doskona³ym t³em dla klasycznych, w³oskich pojazdów uczestnicz±cych w zlocie.
Dla w³a¶cicieli wspó³czesnych maszyn dostêpny bêdzie obszerny parking na oko³o 250 samochodów.
W samym pa³acu dostêpnych bêdzie 50 miejsc noclegowych, a przez ca³y czas dzia³aæ bêdzie restauracja serwuj±ca smaczne posi³ki.
W programie zlotu przewidziane s± m.in. liczne wyk³ady i prelekcje, konkurs elegancji, wytworna kolacja – oczywi¶cie w stylu po³udniowym. Wszystko to odbêdzie siê w s³onecznym, radosnym, w³oskim ujêciu. Najwa¿niejsz± atrakcj± bêdzie jednak mo¿liwo¶æ spotkania i mi³ego spêdzenia czasu z innymi pasjonatami, bo najwiêksz± warto¶ci± klubu s± ludzie.
Zachêcamy do zaplanowania wrze¶niowego weekendu ju¿ dzi¶. My postaramy siê by atrakcji nie zabrak³o!
Strona zlotu: http://2011.forzaitalia.pl

Ciekawie. Kiedy bêdzie wiadomo co¶ wiêcej? Koszty? Atrakcje? Zapisy?

Marku, pracujemy nad detalami, na bie¿±co bêdziemy informowaæ na stronie zlotu. Atrakcji nie zabraknie a koszty bêd± na tyle elastycznie przygotowane, ¿e ka¿dy znajdzie opcjê dla siebie.
Szykujemy tak¿e nagrodê dla najliczniej obecnego klubu, wiêc liczymy na obecno¶æ Alfaholików!

No ja jestem na 100% bardzo mile wspominam spotkania z Norblina i ci±gle t± sam± Alf±![]()
Ostatnio edytowane przez 75andrew155 ; 19-06-2011 o 20:42
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Endriu a bez alfy mo¿na![]()
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6v12 lpg -by³a
156 V6v24 lpg-by³a
147 2.0TS Selespeed lpg.-jest
166 2.0 V6 TB -LPG-jest

Absolutnie NIE!!!!!!!!!!!!!!!! to jest jak mój dodatkowy organ bez którego nie da siê ¿yæ![]()
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996

wystartowa³y zapisy na zlot, wszelkie informacje oraz aktualno¶ci znajdziecie na stronie zlotuzapraszam!
http://2011.forzaitalia.pl/index.php/zapisy/
To i my podjedziemy dwoma 33![]()
www.alfa.radom.pl stronka ju¿ jest

Jak kupiê do tego czasu Alfê, to chêtnie wpadnê.
Aktualnie 1 u¿ytkownik(ów) przegl±da ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 go¶ci)
Zak³adki