Witam serdecznie,
Chciałbym zapoczątkować informację na temat ogólnopolskiego zlotu na pomorzu.
Tym co odwiedzili nas w ubiegłym roku nie musze pisać jak fajnie jest nad morzemnatomiast mogę ich zapewnić , że dojdą dodatkowe atrakcje, które urozmaicą naszą wspólną zabawę. Termin to 22 maja ( jest to czwartek Boże Ciało) do 25 maja (niedziela) . Propozycją miejsca jest kurort nadmorski Władysławowo...
Plan zlotu przedstawimy do końca tygodnia wraz z atrakcjami jakie bedą czekać na wszystkich uczestników już II ogólnopolskiego zlotu na pomorzu 2008 . Natomiast informację na temat kosztu zamieścimy do końca marca kiedy to będziemy mieli odpowiedzi od naszych sponsorów.
Pozdrawiam i do zobaczenia nad morzem![]()
WOW!!! REWELACJA a juz sie balem ze nic w tym roku nie bedzie na Pomorzu, jestescie Wielcy![]()
Wszystkim którzy nie byli w zeszłym roku, gorąco polecam ten zlot, WARTO, zabawa jest rewelacyjna!!
Czekamy cierpliwie na dalsze newsy :mrgreen:
Paweł masz rację ale osobiście wolalbym jakiś termin czerwcowy.....
Piotrek 147, stawimy się obowiązkowo.
Mam nadzieję że już daliście na mszę za ładną pogodę, bo tą z przed roku trudno będzie przebić :mrgreen:
Ja niestety w tym roku zas musze odmowic :cry: bo teraz wegry a pozniej juz remonty i wesele a to duuuuzo kosztuje![]()
146 1.6 Boxer - juz przeszlosc
156 Sportwagon 2,4 JTD - terazniejszosc
W tamtym roku nie mogłem a w tym mam nadzieję że sie uda być obecnym![]()
była AR 155 T.SPARK 1.8 SUPER MY.95 R.I.P
IK@R: 5022
może uda man się ekipę z zachodnipomorskiego zmontować i pojawić się u was
mam tylko nadzieje, że w tym roku już nic pilnego mi nie wypadnie i się pojawie![]()
Życie z pasją!
145 1.9 TD
147 1.9 JTD 16V
Ja najprawdopodobniej będę!!! W zeszłym roku było super tylko ta pepsi jakaś tak mocna była:mrgreen:
Alfa 33 Permanent 4
Alfa 166 2,4 Jtd
Alfa 33 1,4 imola
Trzy Alfy w jednym garażu to prawdziwy Alfaholizm!!!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki