Siema
Chyba wypadałoby się spotkać zanim śnieg spadnie.
13 listopad to niedziela, ale też myślałem o piątku, bo to w końcu będzie długi weekend.
Askana trochę mi się już przejadła, to może fury postawimy za budynkiem LOKu na bulwarze, tam jest nowy parking i pójdziemy do jednej z kawiarni na bulwarze, hmm?
piszcie!
"17 Novitec 4x98 sprzedam!!! + opony

znowu 3 auta z gorzowa ?

spot tez dobra pogadam ze swoimi moze sie cos uda![]()
Tomek, to jak spoty w Gorzowie wyglądają nie zależy ode mnie. Raz przyjedzie więcej osób, raz większość olewa. Były spoty nawet po 10 aut z GW, ale mnie nie pytaj czemu nie zawsze tak jest. Ja zawsze się staram żeby jak najwięcej osób było, smsuje, pisze - a jest jak jest. Nie liczę, że przyjedzie ktoś zza miasta, ale jak ktoś ma wolną chwilę to może zawsze wpaść pogadać.
Piła robi dobre spoty, bo ma mocną ekipę i tak trzymać. Może kiedyś w Gorzowie też tak będzie i co 2 tyg będziemy coś robićPóki co kameralny spot
![]()
Będą dwa auta z Gorzowa.
jako główną atrakcję zorganizuje licytację 166ki lubosza, bo jej nikt nie chce. startujemy od 1zł![]()

jak dobrze pojdzie ja ze slavolem wpadne bo to akurat niedziela
Ja niestety będę już na uczelni, a i tak jedyne czym teraz bym mógł przyjechac to laguna, ewentualnie opel combo, bo bella znalazla juz innego wlasciciela ;(

o której ten spot ma sie odbyć
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki