Witam
Co sądzicie o powtórzeniu kameralnego spotu w podziemiach KEN Center? Szczegóły odnośnie do terminu i ewentualnej zmiany miejsca będziemy ustalać na bieżąco. Mam nadzieję, że w ten sposób uda się zorganizować spot optymalnie dla wszystkich chętnych
Pozdrawiam!

super...czekam zatem na termin i jestem na pewno![]()

Całkiem możliwe, że wpadnę.
Ale czy nie lepiej następnym razem wrzucić taki temat do działu regionalnego? http://www.forum.alfaholicy.org/polska_centralna/
Pzdr

Jestem jak najbardziej za, a co do wrzucenia tematu do działu regionalnego to znów może być uznane za próbę dywersyfikacji spotkań cyklicznych w Arkadii :-p
Można następnym wrzucić temat do działu regionalnegonie mam nic przeciwko. Robimy spocik w tygodniu (np. spotkania czwartkowe) czy wolicie w weekend?
---------- Post added at 20:11 ---------- Previous post was at 20:02 ----------
I tak jestem rozłamowcem, a wy razem ze mną... Dzięki za solidarność!
![]()

na tygodniu może być nieźle![]()

Też będę pod jednym warunkiem - godzina jak w Arkadii czyli 20.00, wtedy nie ma korków więc chwila moment.
Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki