Spotkanie Pod Mostem Milejnijnym 22 Maja w czwartek (boze cialo) o godz 11. Pozniej udajemy sie do Trzebnicy na Kocą Góre grilowac. Każda alfa mile widziana
Robimy liste obecnosci osoby ktore maja zamiar przyjechac prosze o wpisanie sie do postu
numery kontaktowe
691 499 978 Dziki
669 483 607 Alan

good idea !!! ostatnio był mini spocik pod milenijnym a potem zaliczona slężaniestety ja nie byłem
co do spociku we wrocku tak aby poznac lud wrocławia i okolic jestem za - tak pogadać na parkingu - wymienić doswiadczenia itp.
może w tygodniu po południu ??? weekend to bym musiał specjalnie do wrocka lecieć a tak po pracy na godzinkę
--------
p.s. popraw tytuł na Panie i Panowie![]()
moim skromnym zdaniem to na godzinke to raczej nie, wolalbym i organizowal cos na pare godzin- moje skromne doswiadczenie w organizacji wroclawia to 2 spoty gdzie bylo po 15 aut - na drugim 20 - malo osob podjedzie na godzine i to w tyg - praca i odpoczynek po pracy a luis jedzie az z poznania.
a Panie mogą być?Napisał alanwroc
![]()
ALFA ROMEO 166 2,4JTD
Mozna pomyslec cos na kolejny dlugii weekend majowy czyli ok 22 wtedy jest klilka dni wolnego![]()
Jestem za
dobry pomysł, jestem jak najbardziej ZA :wink:
Witam. Ja też się chętnie zapiszę, jeśli 75 nie będzie przeszkadzało, hehe
NO TO WPADŁEM...
Kazda Alfa mile widziana nawet taka po powodzi![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki