Witam Wszystkich!
Przeglądałem na forum trochę tematów ale nie natrafiłem na organizację spotkania we Wrocławiu, jeśli się mylę i nie odnalazłem wątku przepraszam.
No ale do rzeczy, cieszę się z posiadania alfy i chętnie poznam osoby którym włoska marka sprawia tyle frajdy co i mi.
Proponuje spotkanie we Wrocławiu np. mimo że jest to miejsce oklepane to na pierwszy raz Parking pod mostem milenijnym.
Tak tak wiem wiem, że na dworze szaleje zima i temperatury spadły poniżej 0. Ale Panowie i Panie spotkania w sezonie 2012 czas rozpocząć.
Co prawda grilla nie uda się rozpalić ( chociaż kto wie dla chcącego nic trudnego) to pierwsze spotkanie można potraktować jako wieczorek zapoznawczy
Czy znaleźliby się jacyś chętni?
Wstępnie termin który proponuje to 8 lutegojeśli ktoś ma jakieś inne sugestie co do daty zapraszam do dyskusji
Pozdrawiam
Mateusz
Witam
Tak dla ścisłości --> http://www.forum.alfaholicy.org/doln...-new-post.html
spotkania są w każdą środę o godzinie 19wystarczy trochę uważniej poszukać
niestety uprzedzam, że nie uda się przesunąć spotkania na sobotę czy inny termin bo takie pomysły po prostu umierają śmiercią naturalną no chyba, że kolega posiada co najmniej Alfę Montreal i mógłby tylko w soboty się pojawiać to wtedy na pewno coś by się zmieniło
Pozdrawiam
Michał
If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki