Zlot już za nami więc działamy dalej
Chcemy ruszyć z działaniami by zorganizować imprezę sylwestrową. Na dzień dzisiejszy chodzą nam po głowie góry. Oczywiście szukamy miejscówki taniej, z odpowiednio dużą ilością miejsc noclegowych i z dużym parkingiem. Wyjazd planujemy zacząć w środę (31.08.2008) a zakończyć w niedzielę (04.01.2009). Ze względu iż trzeba będzie zarezerwować większą ilość pokoi, zakładamy iż każdy zainteresowany będzie MUSIAŁ wpłacić bezzwrotną zaliczkę.
Zapraszamy więc wszystkich zainteresowanych do wpisywania się w tym temacie.
Osoby które mają kontakty w różnych pensjonatach itd w górach prosimy o przedstawianie ofert byśmy mogli wybrać najkorzystniejszą. Dodatkowym atutem będzie duży plac na którym będzie można pobawić się autami.
Ja jestem na tak jak najbardziej ale czy ktos nas zabierze ?? bo zostalismy jak narazie Alfistami bez Alfy wogole bez :cry: czuje sie jakbym byl bez rekiAle wracajac do tematu jakie gory wchodza w gre Zakopane, Wisla czy inne okolice ??
146 1.6 Boxer - juz przeszlosc
156 Sportwagon 2,4 JTD - terazniejszosc
Na pewno znajdzie sie ktos kto Was zabierze
A co do miejsca to czekamy na propozycjeMa byc tanio, duzo pokoi, duzy parking i w okolicy jakis duzy plac do poślizgania sie
fred
kurczę a tak chciałem pojechać ale nie wyrobiłem się na wyjazd w sierpniu ( 31.08.2008 )Napisał Kate
taka długa impreza to musi być coś
DD
DD
DD
DD
DD
DD
DD
DD
DD
DD
DD
DD
oczywiscie mowa o 31.12.2008
![]()
1) Fred, moja miejscowke juz znasz. Ile osob mniej wiecej jedzie? Plac do pojezdzenia chyba by sie znalazl... .bo wyciag i knajpa to na bank o rzut beretem.
2) czemu wyjazd 31???? Wczensiej trzeba! Ja proponuje termin od 27 grudnia... A kto chce, niech se dojedzie pozniej.
adasco, mordo TY mojawiesz ze dla Ciebie to ja bym i 27 przyjechal
No tyle ze ja wlasnie w tych dniach bede stawac sie bezrobotnym wiec nie wiem czy mi sie uda. No a inni tez pracują
Co do miejscówki to ja jednak prosilbym bys napisal oficjalnie gdzie, ile i za ile zeby kazdy mogl poznac propozycje. Ilosc osob? Sam nie wiem
KUBAS, no jakos tak wyszlo ze góry są na południu :mrgreen:
fred
Jasne że chętni! Fajnie byłoby zakończyć ten rok w gronie alfaholików.![]()
AR
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki