jazzu
Nowy
1 etap – dobranie się do blachowkrętów klamka, popielniczka i za głośnikiem
2 etap – dwa torxy w klamce do zamykania drzwi.
[FONT="]3 etap
[/FONT]
[FONT="]
[/FONT] [FONT="]4 etap[/FONT][FONT="] – pod spodem są dwie śruby trzymające boczek[/FONT]
5 etap – plastikowy trójkąt zakrywający zewnętrzną klamkę
6 etap – plastik przy klamce otwierania drzwi
7 etap - zdejmujemy boczek, poniżej rozmieszczenie kołków trzymających
8 etap – odrywamy piankę (u mnie po robocie dała się przykleić za pomocą starego kleju bez problemu. Zaznaczyłem szacunkowo gdzie co jest, bo zapomniałem zrobić fotki bez pianki
.
9 etap – trzeba to odkręcić, inaczej nie wyjmiecie siłownika, obok jest jeszcze plastik(zaślepka) jej też trzeba się pozbyć (blachowkręty i zatrzaski). Tam jest cholernie ciasno.
10 etap – mocowanie szyby do prowadnicy
11 etap - jak odepniecie zawleczkę, to teraz musicie się nakombinować, żeby to ustrojstwo wyjąć.
Zabawa mało fajna, ale trzeba
Po założeniu nowego siłownika podłączcie przełącznik szyby, podepnijcie silnik i sprawdźcie jak działa. U mnie okazało się że zawleczka odskakiwała, przyczyną okazała się krzywa prowadnica. Podkładka załatwiła sprawę.
Składamy wszystko oczywiście w odwrotnej kolejności.
Powodzenia
jazzu
2 etap – dwa torxy w klamce do zamykania drzwi.
[FONT="]3 etap
[/FONT]
[FONT="]
[/FONT] [FONT="]4 etap[/FONT][FONT="] – pod spodem są dwie śruby trzymające boczek[/FONT]
5 etap – plastikowy trójkąt zakrywający zewnętrzną klamkę
6 etap – plastik przy klamce otwierania drzwi
7 etap - zdejmujemy boczek, poniżej rozmieszczenie kołków trzymających
8 etap – odrywamy piankę (u mnie po robocie dała się przykleić za pomocą starego kleju bez problemu. Zaznaczyłem szacunkowo gdzie co jest, bo zapomniałem zrobić fotki bez pianki
9 etap – trzeba to odkręcić, inaczej nie wyjmiecie siłownika, obok jest jeszcze plastik(zaślepka) jej też trzeba się pozbyć (blachowkręty i zatrzaski). Tam jest cholernie ciasno.
10 etap – mocowanie szyby do prowadnicy
11 etap - jak odepniecie zawleczkę, to teraz musicie się nakombinować, żeby to ustrojstwo wyjąć.
Zabawa mało fajna, ale trzeba
Po założeniu nowego siłownika podłączcie przełącznik szyby, podepnijcie silnik i sprawdźcie jak działa. U mnie okazało się że zawleczka odskakiwała, przyczyną okazała się krzywa prowadnica. Podkładka załatwiła sprawę.
Składamy wszystko oczywiście w odwrotnej kolejności.
Powodzenia
jazzu