Lukasz A.
Moderator
W 155 V6 fabrycznie są Champion'y
A ja wiem,że na pierwszy montaż szły Golden Lodge
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W 155 V6 fabrycznie są Champion'y
A ja wiem,że na pierwszy montaż szły Golden Lodge![]()
Golden Lodge 2HLZ ciekawości - jaki model tych GL ?
Ja mam RN7YC,te dodatkowe C jest do słabszej wersji silnikowej V6.w której jak byk napisane do V6 - świeca Champion RN7YCC.
do V6 na pierwszy montaż szły Swiece championa RN7YC a jako alternatywa golden lodge2HL
Do poliftowych na pierwszy montaż szły Championy, mam przed sobą istrukcję obsługi 155 po 95 roku i goldeny są tu już tylko zamiennikiemA taki grzyb Oryginał to GL a alternatywa to Champion
Czyli mamy wyjaśnione.Przed liftem jest na odwrót,bo też mam instrukcję obsługiDo poliftowych na pierwszy montaż szły Championy, mam przed sobą instrukcję obsługi 155 po 95 roku i goldeny są tu już tylko zamiennikiem
U mnie tak poznać dobrą świecę. Na chempionach nie mam zadławień a na innych jestCzyli NGK wytrzymują podobnie. Jeśli to objaw zużytych świec.
a jakie one przebiegi robią bo u mnie GL pierwszy raz były wymienione przy przebiegu 150kkm, drugi komplet ma już najechane 90kkm a u braciaka jeżdżą coś z przebiegiem 180kkm i żadnych oznak zużycia czy nierównej racy silnikaNajlepsze do TS 8V i V6 są swiece Champion . Włoskie auta zawsze na Championach najlepiej chodzą![]()