[155] Q4

I to mi sie podoba!, Konkretnie i na temat, czekam na końcowy efekt, mam nadzieje kiedys sie tym cudem przejechac...

Ile to miało w serii?

190 kuni

mały update

w

Szacunek za poświęcenie, godzina też motywująca- najlepsze pomysły przychodzą :). Tak z ciekawości ile to będzie cudo ładowało ???

Aku pewnie odłączał i nie chciało się już zegarka ustawiać,bo ważniejsze sprawy były:)
Wojtek te szlaczki i robaczki niewiele mówią:) Co tam grzebałeś-ustawiałeś?

Aku pewnie odłączał i nie chciało się już zegarka ustawiać,bo ważniejsze sprawy były:)
Wojtek te szlaczki i robaczki niewiele mówią:) Co tam grzebałeś-ustawiałeś?

To nie ja, tylko chlopaki które zrobiły kolektor wydechowy pod nowe turbo i cały nowy dolot z większym intercoolerem

program ktory widac na fotce to akuratnie MegaLogViewer, można nim czytać to co wypluwa soft z czujników komputera
programuje się ECU za pomocą softu firmy RP-LAB, która to modyfikowała oryginalny ECU, po to aby wlaśnie można to było robić "online" bez babrania się w epromy.

W

Ale nie jest to idealny przebieg przyrostu mocy i pierdniecie w tym samym momencie momentem przy 4700obr/min tak nie powinno byc. Nie da sie tego wypłaszczyć?

Wypłaszczy się samo po wymianie map sensora, bo to on wariuje,
a komputer nie posiada funkcji wygładzenia wachnięcia na mapie.

500.... to worek pieniędzy na duuuzy wydech, i duuuuze turbo :)
reszte mam już przygotowaną nawet pod takie moce
no i większy intercooler

W

wrażenia z jazdy

Hej,

a ja miałem dziś przyjemność jako pasażer przejechać się tym cudem i powiem wam robi wrażenie, wgniata w fotel, dobrze że są zagłówki bo się baniak ma od czego odbić pomiędzy zmianą biegów, na czwórce jeszcze potrafi
stracić przyczepność :)

japko

Gratulacje ,oby buda wytrzymala taka moc i kielichow nie wyrwalo, tego zycze w nowym roku

Też miałem przyjemność przejechać się na miejscu pasażera.Auto rewelacja.
Jeszcze raz dziękuję za przejażdżkę.

To jest niesprawiedliwe!!! ale ja mam obiecane przejażdżka za fajerą:D

Gratuluje! Ukłon z mojej strony, apetyt rośnie w miarę jedzenia, czekamy na kolejne mody! :D

super wynik i Alfa robi wrażenie ,ciekawe czy jest w Polsce mocniejsza 155 :)

Amortyzatory
Powrót