lesio146
Nowy
- Auto
- 159 JTDm ; 156 V6 Qsystem
a fiat marea się liczy? :>
Jeśli z kapitalnym 2,0 20v to jak najbardziej
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a fiat marea się liczy? :>
za brzydote -150 koni![]()
He he nie tłumacz nam takiej oczywistej oczywistościPrzyśpiesza niesamowicie, czy mi się zdaje że wolne obroty sa trochę za duże
Ja pierdziu ale obrotomierz dostaje jebki powyżej 4000 obrotów.Oglądam i oglądam i na patrzeć się nie mogęJestem pod mega wrażeniem
![]()
Nie bez kozery producenci wypuszczają na rynek ograniczone mocą modele samochodów. W 155 moc 200 KM jest graniczna dalej to tylko przerabianie całego auta począwszy od silnika na spojlerku kończącTwoje auto dobrze obrazuje bezsens tego typu mocy w ośce, skoro Q4 gubi trakcję to FWD będzie stało do 5 biegu w miejscu.
No tak, to szczególnie za tym przemawia, szkoda wskazówekNo... cóż tu dużo gadać nie powinno się robić takich samochodów gdyż wskazówki w zegarach się szybciej zużywają ..
Twoje auto dobrze obrazuje bezsens tego typu mocy w ośce, skoro Q4 gubi trakcję to FWD będzie stało do 5 biegu w miejscu.
Ja pierdziu ale obrotomierz dostaje jebki powyżej 4000 obrotów.Oglądam i oglądam i na patrzeć się nie mogęJestem pod mega wrażeniem
![]()