G
gluszaczek
Guest
Witajcie poszukuje polskiej instrukcji obslugi do Alfy 145.
Prosze o pomoc.
pozdrawiam.
Maciej
Prosze o pomoc.
pozdrawiam.
Maciej
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja otrzymalem instrukcje do AR 145 od FIATA. Napisalem do nich maila z prosba i przysłali, nawet jescze list mi napisali hehe![]()
Ja zrobiłem dokładnie to samo i wraz z podziękowaniami i życzeniami przyjemnej eksploatacji dostałem instrukcję w j. polskim![]()
Za friko? I jak napisałeś, że kupiłeś Alfe za granicą czy co? Chodzi mi o motyw jakim się kierowali, żeby zawracać sobie Tobą głowę.
Na jaki adres pisałeś i w ogóle?
Odpowiadając na Pański e-mail z przykrością informujemy, że nie dysponujemy już w naszych zbiorach archiwalnych Instrukcją Obsługi do samochodu ALFA ROMEO 145.
Dlatego też nie jesteśmy w stanie jej Panu przesłać.
Trwają natomiast starania, aby Instrukcje Obsługi w najbliższym czasie były dostępne w wersji elektronicznej na naszej stronie internetowej Alfa Romeo, „USŁUGI”, „Instrukcje Obsługi”.
Dziękujemy z kontakt.
Zapraszamy do naszych Salonów Sprzedaży oraz korzystania z usług Autoryzowanych Stacji Obsługi.