[145] lampy GTA LOOK

Betonowy

ZBANOWANY
Auto
Mito / Fiat 500
siema, robił ktoś lampy na czarno w środku ?? jak zakryć odbłyśniki żeby ich nie pomalować? taśma zdziera odbłyśnik ;< macie jakieś pomysły ??

Ja na przykład, wyciąłem formę na odbłyśnik z kartonu. Jedną ręką trzymałem formę, a 2 pryskałem sprajem, ale porobiły mi się zacieki. Tylko rób starannie to bo ja mam coś takiego, że krótkie bardzo słabo świecą, będę coś myślał nad zmianą żarówek o zwiększonej odległości świecenia.

Ja przytykalem kartka też miałem zaciek ale wyczyscilem i dworca okej :) teraz szukam czy legalne jest przydymienie na czarno kierunków na błotnikach i tylnych lamp

Sent from my Lumia 710 using Tapatalk

teraz szukam czy legalne jest przydymienie na czarno kierunków na błotnikach i tylnych lamp [/QUOTE
Kolor samych kloszy nie ma raczej znaczenia. Kierunek ma świecić na pomarańczowo i tyle.
Chociaż wiadomo, że jak policjant będzie chciał się czepić to się czepi. Ale niech wtedy udowadnia, że ma rację.

W kraju "prawa" w jakim żyjemy to ty będziesz musiał udowadniać akuratnie :) bo po prostu zabiorą Ci dowód za widzimisię lub domniemanie

tutaj prawka zabierają a dowodu by nie zabrali... phi :)

w

Fotka dla potomnych, którzy się wahają czy zrobić gta look. 146 przy kolorze lakieru Bianco argento met 205:
379.jpg

91550358105158108752.jpg

Ostatnia edycja:
Kierunki są do kupienia gotowe dwa rodzaje: dymione szkło lub białe szkło/czarny środek, jakie kto woli :)

Amortyzatory
Powrót