• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[155] Pare technicznych pytań przed zakupem 155 Silverstone

Omron ma rację. Serwisy Alfy to żenada na całego. Do tego brak części. Włosi to jedyny naród, który ma daleko w dupie stare auta. Do wieśwagena kupisz wszystko , a do Alfy nawet napinacza nie można dostać,czy pompy wody...

Tu nie chodzi o alfe jako taka, tylko o mentalnosc wlochow
te same problemy z dostepnoscia czesci sa/byly w Ducati, calkowity blamarz.
od momentu kiedy
a) zmienil sie wlasciciel (audi)
b) zmienil sie dystrybutor na poslke (to tez jest wazne!)
czesci sa dostepne od reki, najpozniej na drugi dzien.

ot taki kamyczek na temat wlochow i polskiej dystrybucji, a nie konkretnej marki

Fiat Auto Poland

heheh Alfista i nie wie:D

To jest dystrybutor na Polskę i to on odpowiada m.in za zaopatrzenie w części do aut sprzedawanych w Polskich salonach a kto siedzi w zarządzie to mało istotne, olewają ludzi którzy serwisuja auta po za siecią ASO

Dla mnie nie jest ważne czy to jakiś Jebiesuki Nastojaka, czy inny Japoniec:)jak już chcecie. Chcę napinacz i pompę wody oryginalną i tak jak pewien pan co dzwonił do telekomunikacji. Próbuję i ni ch..a nigdzie...:)

Chyba Wy ;)

co udowodniłeś bo nie wiem, że w radzie nadzorczej spółki sa też włosi. jakie to ma znaczenie? byłbym zdziwiony jak by byli japończycy

Ostatnia edycja:
No nie do końca, przecież Japońce kochają, a przynajmniej kochali, AR tak samo jak makaroniarze.

To nie włosi tylko dystrybutorzy mają w dupie klienta
Wiedziałem że to przytoczysz. Tak napisałem Włosi bo miałem na mysli producenta samochodu a jesli chodzi o dystrybucję na Polskę to mnie nie obchodzi kto tam zasiada w tej spółce, mają w dupie klienta i tyle niech to bedą Polacy, afrykanarzy czy Azjaci

Czyli kto kogo i gdzie olewa
chodzi mi o dystrybutora bez wzgledu co tam za ZOO zasiada

Ostatnia edycja:
Dzisiaj wyleciał silnik, ale nie dostalem fot więc nie wrzucam narazie uaktualnienia do tematu.

Amortyzatory
Powrót