[155] Oświetlenie wnętrza

laska

Nowy
Auto
Była 155 1.8 TS 8V, Jest 166 2.4 20V 175 cv
Witam! Mam problem z oświetleniem wnętrza, raz działa raz nie(chodzi o oświetlenie po otwarciu drzwi). Tą niebieską kostke pod kanapą zmieniłem i nic. Może mi ktoś sprawdzić jak włączyć/wyłączyć tylną lampke? Bo naciskając ją można ją tylko włączyć lub wyłączyć na stałe, a żeby się świeciła lub nie po otwarciu drzwi co mam nacisnąć? Guzik przy przedniej tym steruje? Chyba że tylna zawsze ma się zapalać po otwarciu drzwi...

tylna i przednia zapala sie po otwarciu wszystkich drzwi

Ale przednią można wyłączyć żeby się nie zapalała. Przynajmniej ja u mnie miałem wyłączoną. Tylko tylna sie zapalała. A teraz już żadna...

chyba którychkolwiek :)
no tak czepiamy sie szczegulow u mnie nie mozna wylaczyc przedniej chyba ze sama przestanie swiecic

hmmm zobacz ten panel pod nawiewami ( tam gdzie widzisz które drzwi są niedomknięte ) , bo generalnie jak on nie wyśle sygnału a raczej nie dostanie sygnału to się nie zapali oświetlenie

hmmm zobacz ten panel pod nawiewami ( tam gdzie widzisz które drzwi są niedomknięte ) , bo generalnie jak on nie wyśle sygnału a raczej nie dostanie sygnału to się nie zapali oświetlenie

Panel działa. Najgorsze że jak mam się za ro zabrać i idę do auta z narzędziami to wszystko działa :)

Ja też tak mam:) Wystarczy puknąć w obramówkę światła i działa. W ogóle mnie irytuje światło jak wsiadam do samochodu i miałem zamiar wymontować żarówkę ale sama przestała ostatnio działać:)

Amortyzatory
Powrót