szaq
Nowy
Jak w temacie ilu Was jeszcze jest posiadajacych ten silnik. Wiem ze robili go niecale dwa lata i wiele tych silnikow nie wyszlo. Ja swoja trzymam szkoda mi sprzedawac ze wzgledu na ten silnik - chyba ostatni boxer w alfie ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja swoja wręcz odwrotnie chcę/potrzebuję sprzedać (chociaż żal d.. ściska), tylko nikt jej nie chce (0 telefonu) a taka ładna jest, amerykańska.Ja swoja trzymam szkoda mi sprzedawać ze względu na ten silnik
masz najzajebistszy luksus w 146/5. elektromagnes do klapy bagażnikaJa jeszcze mam 146 1.7 16v. Niestety mam z Alfą problem, którego nie potrafię rozwiązać. Auto czeka na lepsze czasy![]()
Kilka starych zdjęć:
Pokaż załącznik 187819Pokaż załącznik 187820Pokaż załącznik 187821
Mą uwage bardziej przykuły foteliki recaro.masz najzajebistszy luksus w 146/5. elektromagnes do klapy bagażnikajak mi tego w swojej brakuje :/
Trochę się różnią. Na Recaro ze 146 nie ma nigdzie wzmianki że to RecaroTak apropo tych Recaro - różnią się od tych ze 155?
I swoją drogą fotele zacne!!!
ona stała jakos na olx 2 lub 3 lata temu. wyposazenie kompletne prócz grzanych dup ?no to na ta chwile mamy:
- 3 sztuki 146
- 1 sztuke 145
Zdjecia mojej alfy:
Pokaż załącznik 188169Pokaż załącznik 188170
Ze zdjęcia mało wynika ale na pierwszy rzut okiem brakuje spryskiwaczy na reflektoryona stała jakos na olx 2 lub 3 lata temu. wyposazenie kompletne prócz grzanych dup ?![]()
ona stała jakos na olx 2 lub 3 lata temu. wyposazenie kompletne prócz grzanych dup ?![]()
Ze zdjęcia mało wynika ale na pierwszy rzut okiem brakuje spryskiwaczy na reflektory![]()
Byly, bylynie bylo takowych. Tam sa soczewki oryginalnie.
Byly, bylyto ze soczewki sa orginalnie to wiem. Zobacz na przykladzie 145: