z4boj4d
Użytkownik
- Auto
- 156 1.8 TS LPG, 156 SW 1.9 16v,145 1.9 jtd
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Z tyłu musisz wymienić tuleje wahacza a z przodu łożysko samo smarowanie nic nie daYhm ok zamówie reperaturki , zauważyłem że po 20 k km tnie troszeczkę opony z tyłu od wewnątrz , wahacze ? też reperaturka załatwi sprawę ? bo jakiegoś mocnego przechylenia koło nie ma , a one ma być prosto ? Pytam bo w 156 mam pochylone i jest ok
Hm... a z tą piastą to wystarczy przesmarować te łożysko (smarem jakim jkbc ?) czy trzeba wymieniać całą piastę ? bo z tego co się orientuje samego łożyska nie można prawda ?
trochę pomieszało sie, z tyłu wystepuje cała piasta z łożyskiem i trzeba wymienić komplet skoro łożysko pracowało na sucho to jest napewno do wyrzuceniaŁożysko o ktorym jest mowa znajduje się z tylu , szukam przyczyny dlaczego tak się dzieje
wszystko się kiedyś zużywa, nic nie jest wieczne. Wyciekający smar spowodowane jest przegrzaniem łożyska albo żle dokręcone albo ze starościszukam przyczyny dlaczego tak się dzieje
No oczywiście że słychać padające łożysko dlatego napisałem zeby auto wykiprować do góry i sprawdzić łozysko i hamulceAndrzej jakby łozysko sie konczyło to uwierz mi żę gość by to słyszał przy jeździe