[155] Mini Shoutbox- czyli o wszystkim i o niczym

Na pewno 145/146 mają ten sam rozstaw. Jak znam życie Tempra, Dedra, Delta też pasują.

Cześć!
Jakiej długości wycieraczki idą do 155?
Macie jakieś sprawdzone, które nie kosztują więcej niż alfa?

Pany, pisze tu bo na giełdzie nikt nie zauważy - szukam tylnego zderzaka do przedlifta w stanie idealnym "bazowo", znaczy to tyle że lakier i jego stan mi obojętne a interesuje mnie tylko to żeby nie był uszkodzony mechanicznie plastik w newralgicznych miejscach czyli wszelkie obcierki które przeorały narożniki albo wgnioty na rantach od uderzeń o słupki odpadają, tego nie da się sensownie wyprowadzić.

Przypomnijcie mi proszę, od czego podejdą ramiona wycieraczek. Dziś przy okazji wymiany mechanizmu odkręciłem i trochę słabo z wieloklinami. Nie wiem czy uda się to porządnie poskładać na starych.

Chyba właśnie takie mam i kilkadziesiąt tysi wytrzymały, ale DZIĘKI!

Od DU Lanosa nie pasowały przypadkiem?

Ori. wycieraczki do 155 są zintegrowane z ramionami firmy Champion, teraz trudno je dostać i są dosyć drogie. Te z linka to zamienniki

Takie halogeny jak na zdjęciu
To jakaś samoróbka- w sensie oklejone żółtą folią- czy były takie dostępne?
110.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Były takie
Na rynek francuski zwłaszcza
Oni tam lubowali się w żółtym oświetleniu

Takie halogeny jak na zdjęciu
To jakaś samoróbka- w sensie oklejone żółtą folią- czy były takie dostępne?
110.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Czy tu nie są tylko żółte żarówki? Bo widać że szybki są zwykłe bezbarwne. A odbłyśnika chba by nikt nie oklejał a i fabrycznie było by ewentualne szkło żółte nie odbłyśnik.

To są oryginalne lampy Carello z żółtym szkłem - wiem bo miałem, miał je też Tomi jak jeszcze jeździł 155.

Na takich placykach te przejażdżki wyglądają jak crusowanie emeryta bez żadnej dynamiki.

To są oryginalne lampy Carello z żółtym szkłem - wiem bo miałem, miał je też Tomi jak jeszcze jeździł 155.

Ja widzę zwykłe szkiełka. Ty widzisz żółte?Za tymi które są zwykłe bezbarwne a namazane na nich jest 155 jest tylko odbłyśnik.A widać że są bezbarwne.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót