Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Swietne radyjko, to Philips jest. Ciekawe czy to stara oryginalna produkcja philipsa z dobrych lat czy jakiś chiński zamiennik.
Teraz kosztuje 29funt, ale po wpisaniu kraju wysyłki cena + ship skacze do 68Kurcze, wolał bym coś taniej
![]()
a może chcesz takie radio 50zł plus wysyłka ,sprawne
Cześć! Wiem,że to już trzy lata, ale spróbuję. Ja byłbym chętny do zakupu takiego radia. Oczywiście zależy od stanu urządzenia.Mam namiar na takie radio od ręki...250 zł jeśli jesteś zainteresowany.
Cześć! Wiem,że to już trzy lata, ale spróbuję. Ja byłbym chętny do zakupu takiego radia. Oczywiście zależy od stanu urządzenia.

Ale jak!?
Gdy ja szukałem to nie mogłem dostać. Co prawda ostatnio kupiłem następną skarbonkę (166), ale radio oryginale to jednak nadal rarytas.
Szczerze zazdroszczę i pozdrawiam.
Wow. Fajne radio. A to Twoja 146 z klimą ?
Tak jest moja. Jestem bardzo z niej dumny. Rocznik 1999, 12.600 km, stan idealny. Kiedyś zacząłem od 146 i teraz po 156,159 i Giulia wróciłem do początków.
Gdzie znalazłeś? Chętnie bym kupiłStan bardzo dobry,nawet kod i instrukcję dostałem
Gdzie znalazłeś? Chętnie bym kupił![]()