No to i ja się dorzucę:
Kupiłem Boxera 1,7 bo chciałem mieć coś innego niż VV czy Opel. I nie żałuję. Jeździ się tym klasa. Silnik super się wkręca, 1 masz 40, 2 masz 80, 3 - 100, wrzucasz 4kę a ona dalej przyspiesza a tu raptem 12 - 13 sek temu zapaliłeś silnik. Duuuużo miejsca, ładnie wykończony, ale w plastiku. Pozatym jest po prostu ....
[center:2de69c5413]Ś L I C Z N A[/center:2de69c5413]
Jak jedzie nią moja żona to to wszyscy faceci się za "nimi" obracają. A jak jadę ja... to już inna historia
Części nie są drogie - wachacz - 100zł, sonda lambda - 120, klocki - 50, tarcze - 60, łącznik stabilizatora - 35 (ceny orientacyjne) Ale tu polecam allegro. W sklepie 2x drożej.
A L E :
Jak będziesz ją kupował to jedz przed kupnem do serwisu ASO Alfa Romeo. Zapłać i sprawdz ją bardzo dokłanie. Ja sprawdzałem swoją u mechanika, robiłem całą ścieżkę, komp i spaliny i miało być OK. A nie było.(Zerknij na moje posty, poczytaj o przygodach) Dopiero w serwisie zaczęli mi ją jakoś ratować.
Ale kupiłbym ją jeszcze 4x. Byle nie po "okazyjnej" cenie od chłoptasia który ją zarrznął wcześniej. I kupiłbym boxera
Pozdrawiam i napisz jak kupisz.