[146] Bezpieczniki - wolne miejsca w skrzynce

• Autor wątku Autor wątku czekal86
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

czekal86

Guest
Witam, udało mi się naprawić problem oświetlenia był to bezpiecznik SERVIZI natomiast zauważyłem ze nie mam bezpieczników na srodku skrzynki, załączam obrazek ktorych bezpiecznikiow nie mam, do czego one służa bo nawet nie są wyjaśnione? może lepiej jak je włoże, pozdrawiam

może lepiej jak je włoże

Włożyć możesz pytanie brzmi po co ? Tak czy siak do niczego te bezpieczniki nie będą podpięte. To miejsca na dodatkowe bezpieczniki związane z jakimś dodatkowym wyposażeniem - mogą być ale wcale nie muszą, więc niepotrzebnie się martwisz :)

jeszcze jedno szybkie pytanie, bezpiecznik podgrzewania fotela tzn ze mam podgrzewane fotele ? :)

Włożyć możesz pytanie brzmi po co ? Tak czy siak do niczego te bezpieczniki nie będą podpięte. To miejsca na dodatkowe bezpieczniki związane z jakimś dodatkowym wyposażeniem - mogą być ale wcale nie muszą, więc niepotrzebnie się martwisz :)

To nie żadne dodatkowe wyposażenie tylko miejsce na zapasowe bezpieczniki.

To nie żadne dodatkowe wyposażenie tylko miejsce na zapasowe bezpieczniki.

Co nie zmienia faktu, że umieszczenie w tych "gniazdach" dowolnego bezpiecznika niczego nie zmieni z punktu widzenia instalacji elektrycznej. To czy jest on zapasowy czy dodatkowy nie ma znaczenia.

Co nie zmienia faktu, że umieszczenie w tych "gniazdach" dowolnego bezpiecznika niczego nie zmieni z punktu widzenia instalacji elektrycznej. To czy jest on zapasowy czy dodatkowy nie ma znaczenia.

No dokładnie tak.

Podepnę się pod temat z bezpiecznikami w 146. Mam takowy problem: nie działa mi gniazdko zapalniczki... I nie potrafię znaleźć, który bezpiecznik za to odpowiada. Może któryś z Was ma jakiś schemat bezpieczników? Bo przyznam szczerze, jestem w pracy i nie mam dostępu do instrukcji etc.

Amortyzatory
Powrót