• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Elektryczne fotele alfa 155

• Autor wątku Autor wątku elpaco
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
E

elpaco

Guest
Chciałbym rozwiać wszelkie wątpliwości odnośnie istnienia jakiegokolwiek komputera el. foteli. Puszka sterująca znajduje się tuż przy przełącznikach, pod plastikiem. Kostka:
czarny- masa
różowy z czarnym paskiem- masa
niebieski- sterownik napinaczy pirotechnicznych (nie jestem pewien!! pozostawiłem wolny)
pozostałe przewody- zasilanie
Montaż foteli:
klucz 13, śrubokręt krzyżakowy
4 śruby na klucz 13 na każdym rogu fotela przy podłodze, śrubokręt krzyżakowy do odkręcenia plastikowej osłony. Czas- ok 30min.

Jeśli ktoś wie lub orientuje się za co odpowiada niebieski przewód niech uzupełni:agree:

Montowałeś fotele elektryczne do 155 bez elektryki?
Jest podciągnięte zasilanie do fotela? czy coś trzeba kombinować? u siebie nie znalazłem wtyczki, chyba że gdzieś pod wykładziną siedzi.

Duży odkop, ale bez sensu tworzyć nowy temat. Ktoś podejmował się tematu montażu foteli elektrycznych do auta który miał manualne fotele ? Jest to możliwe, może ktoś na Śląsku chciałby podjąć się takiego zadania ?

Amortyzatory
Powrót