Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
PILNIE szukam schematu bezpiecznikow (ktory od czego ktory do czego) poniewaz nie dziala mi klakson i nie wiem ktory bezp jest od niego bo byc moze to tylko on wysiadl Prosze o pomoc i pozdrawial alfiksow
na bank jest na skrzynce opis...ale wydaje mi sie ze mozesz miec zasniedziale juz przewody od klaksonu. Jezeli tak, to musisz wyciagnac oba sygnaly i przeczyscic styki, ocynowac koncowki przewodow i zamontowac jeszcze raz klaksony znajdziesz z lewej strony auta pod zderzakiem patrzac z przodu auta pozdrawiam....u ciebie moga byc po obu stronach bo nie masz intercoolera
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.