Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Trzeba dać dłuższe śrubyA ja zapodałem Borbety i musiałem dystanse wywalić,bo śruby nie ogarniały kuwety
A nie jest to czasem orginalna dokładka z wersji Silverstone/Formuła?Panowie może ktoś wie co to za dokładka na zdjęciu poniżej? Szukałem na forum tematu, nawet znalazłem ale wszystkie linki i foty wygasły i nie wiem do końca o czym była tam mowa. To jakiś oryginał czy coś może od jakiejś firmy produkującej bodykit? Spotkałem się już parę razy z nią na zdjęciach ale nic poza tymMoże ktoś wie coś na jej temat
Pokaż załącznik 116543
Temat jest tego typu,że dałem krótsze i wywaliłem dystanse a dlatego,bo z dystansami przednie koła za mocno wystawały za obrys błotnika.Trzeba dać dłuższe śruby
Z czego jedna Twoja
i tu wcale bym się nie zdziwił jakby ta druga też do Ciebie należałaMoja też od kilku lat stoi w garażu,ale....
![]()
Tak gwoli ścisłości to na przedzie dystansów nie mam a tyle są![]()
żadnych chlapaczy ,usuń dystanse przednie.mam u siebie dystanse +20mm i nie wiem czy z tych z przodu nie zrezygnuję. Powód...auto niemiłosiernie się chlapie spod przednich kół że nie wspomnę o odpryskach lakieru od żwirku czy kamyczków... no chyba że jakieś chlapacze zamontuję na przednie koła![]()