[145] Fotele z 147 do 145

themim

Nowy
Auto
AR 145 1,9jtd 2000r
Widzialem jakis temat, ktory niestety umarł a kotleta odgrzewac nie bede. Czy duzo bedzie rzezby zeby zalozyc fotele z alfy 147 do 145?

a po co chcesz przekladac? w 145 fotele jak na moj gust sa wygodniejsze

chce przelozyc bo mam wypalone dziury od petów a pomijajac allegro nigdzie nie moge znalezc siedzen do 145

no tak jest określone w eperze ;) a przypomina to raczej welur
miałem cały niebieski środek, ale dorwałem czarne wnętrze z fotelami recaro :D

podeslij mi fotki na pw bo sobie tego wyobrazic nie moge

podeslij mi fotki na pw bo sobie tego wyobrazic nie moge

Zapewne coś takiego:
1210396913

dzieki saroo... mimo wszystko czekam na fotki

a po co chcesz przekladac? w 145 fotele jak na moj gust sa wygodniejsze

Kwestia gustu ale tez wzrostu. Dla mnie (mam 189 cm) fotele w 145 sa zbyt male. Oparcie jeszcze od biedy moze byc ale siedzisko jest zdecydowanie zbyt krotkie i nie daje wystarczajacego oparcia podudziom. Po dluzszych trasach wysiadam strasznie polamany. Jednoczesnie te ze 147 maja lepsze trzymanie boczne.

Ostatnia edycja:
szukalem jakis pseudo "sportowych" kubłów ale ciezko znalezc skladane... widzialem ze bimarco takie produkowal (nie musze miec FIA) ale dostac je to wyczyn

a do modelu 155 przednie od czego podejda? pomijajac tempre , chodzi mi o sam przód...bo tył za duzego wyboru nie ma ale moze przód ma wieksze pole do popisu

a do modelu 155 przednie od czego podejda? pomijajac tempre , chodzi mi o sam przód...bo tył za duzego wyboru nie ma ale moze przód ma wieksze pole do popisu

na upartego to mozesz pomodzić ze wszystkim bo nie masz odchylanych... wazne zeby sie zmiescily a z sankami (szynami) sobie poradzisz :)

od 166, skora, elektryka i podgrzewanie, szyny sa o 6cm szersze

Podpinam się pod temat

Czy do mojej AR 146 00r. będą pasowały kubły recaro i kanapa z delty 99r.?

teraz pytanie konkretne
jak wyglada sprawa z siedzeniami od gtv'ki? Co trzeba przemodzic z przednimi siedzeniami? Kanapa sie zmiesci?
Planuje sobie takie sprawic ale nie chce wtopic pieniedzy...

Edit: juz znalazlem odpowiedzi na nurtujace mnie pytania

Ostatnia edycja:
Panowie podłacze się pod temat chce zamontować fotele od 147 do swojej 145. Dużo pracy jest z umocowaniem foteli? chciałem kupić orgilane od 145 ale nie można dostać nigdzie a jak są to ich stan nie jest wiele lepszy od moich..

Amortyzatory
Powrót