[155] wlot w zderzaku

NERO2287

Nowy
Auto
jest- Alfa Romeo 156 FL 1.9 JTD 16V, była-alfa romeo 155 2.0 ts 16v
jak dla mie chyba nieee :) jako tako wyglada a na zwyklym zderzaku nie bedzie wygladac wcale :)

chodziło mi bardziej o ta alfetke z białymi alu...ona ma serie zderzak...i wg mnie fajnie to sie prezentuje...

Lepiej zobacz sobie przepiękną Alfę 155 Łukasz K. On ma nieźle i dość dyskretnie zrobiony wlot powietrza.

wiem ze ma piekna alfetke, tez mi sie bardzo podoba ale czemu wszystkie maja byc takie same? znacie kolor mojej, zderzaki tez chce zrobic całe w kolor jak na foto, myslałem o takim wlocie, byłoby nanaszych drogach bardzo unikalne...a nie chodzi mi o walory poprawiajace cos tylko wizualne

nero a mogłbyś odswiezyc fotkę bo u mnie błąd wychodzi?

nero a mogłbyś odswiezyc fotkę bo u mnie błąd wychodzi?

6c1cc80225.jpg

jezeli mialbym takie cos robic to zrobilbym to na calosci aby nie bylo tak widac ze jest to miejsce na tablice

no tutaj to wiesz, nie kazdy bedzie wiedział ze tam było miejsce na to, tymbardziej ze wg mnie brzydko na całosci by było, chodzi mi bardzo o wzór alfy z białymi felami, ta po lewej, ta sie sugerujcie

mi sie tam nie podobaja tablice z boku ale to juz kwestia gustu :) w 156 zrobili i jakos wszyscy wiestuningowcy robili w vw i tak mi sie w pamiec wbilo.. no ale Ty chcesz zrobic profesjonalnie to moze jakis efekt byc.ale za tym przydaly by sie inne modyfikacje

wstepny plan to z zewnatrz całe zderzaki i progi lusterka w kolor...białe szprychowe felgi prawdopodnie 16cali...ciemne szybki,tył najciemniej jak sie da, przód najjasniejsza folia chce dac na własne ryzyko i pasek na przednia od góry (zgodnie z prawem) i na przednie drzwi owiewki..., na ten rok styka z wygladu, potem poprawic zawias i srodek troszke...ciegle nurtuje mnie obnizyc ja ale boje sie ze jak obnize to nie dam kółek 16cali na profilu 50(195-205), bo mniejszej nie chce zbytnio ze wzgledu na nasze drogi

Ostatnia edycja:
no to fajnie
ta fajnie wyglądahttp://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=141070329&pageNumber=4&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=8&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=2

---------- Post added at 22:07 ---------- Previous post was at 22:06 ----------

też myślałem o białych felgach do bordowego pasują :) a może lusterka na biało? widziałem taka czarną na alfa155.org

uturbiony ts, na moje ta samą moc szło by uzyskac bez turba i nitro, ale fajna...tylko robic zderzak z laminatu to nie bardzo, bo koszt takiego pewnie dorównał by cenie auta...

Amortyzatory
Powrót