Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
witam moja alfa mam 182tys km działa ok i zastanawiam się na założeniem gazu (sekwencji) bo troche duzo pali a benzol drogi.ile można zrobić km na tych silnikach bez remontu??
Gdy kupiłem półtorej roku temu swoje cudo miało na szafie 143tyś. km. Podobno poprzedni właściciel wymienił panewki i rozrzad. Teraz jest 176tyś. km. Regularne przeglady i spokojnie sobie pomykam bez większych problemów.
też tak myślę a może wiecie którą żyła z sondy lambdy daje sygnał ja mam 4 żyły i nie ma tam żadnej czarnej jak zazwyczaj to piszą chce zmierzyć napiecie na niej może mam sondę walniętą i dla tego mi pozera dużo paliwa.
sonda wygląda podobnie jak ta http://allegro.pl/alfa-romeo-145-sonda-lambda-1-6-1-6-boxer-i1452211605.html
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.