Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14
  1. #11
    Użytkownik Pirat drogowy Avatar alfaradek146
    Dołączył
    08 2010
    Mieszka w
    Wodzislaw Śląski
    Auto
    Alfa Romeo 146, 1,6 16V, TWIN SPARK
    Postów
    218

    Domyślnie

    A sam przekaźnik od pompy podmieniałeś było już kilka postów na temat przekaźnika który ulaga uszkodzeniu i auto nie odpala, będzie pykał i udawał że jest sprawny ale niestety nie bedzie załączał pompy..


    › Więcej...: brak zasilania pompy paliwa
    Alfy to zaczarodziejskie samochody

  2. #12
    Użytkownik Embrion
    Dołączył
    11 2009
    Mieszka w
    Polczyn
    Auto
    AR 146 1.6 TS 2000r.
    Postów
    6

    Domyślnie

    tak przekaźniki podmienialem, nawet z innego Fiata wsadzilem bo byl taki sam i nic

  3. #13
    Użytkownik Embrion
    Dołączył
    11 2009
    Mieszka w
    Polczyn
    Auto
    AR 146 1.6 TS 2000r.
    Postów
    6

    Domyślnie

    Usterka naprawiona obyło się bez wielkich kosztów i wizyt u dziwnych mechaników. Problem w braku zasilania pompy paliwa leżał w zaśniedziałym a przez to skorodowanym przewodzie, w zasadzie jego końcówce, dochodzącym do przekaźnika pompy (ten przed aku.po prawej stronie). I tu chciałem podziękować naszemu koledze aquarius01
    Za jego fachową wiedzę, cenne wskazówki oraz mega cierpliwości i czas coraz mniej dziś takich ludzi Serdeczne pozdro

  4. #14
    Użytkownik Maniak resoraków Avatar aquarius01
    Dołączył
    11 2008
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Lancia Phedra 2.2 JTD 2003
    Postów
    614

    Domyślnie

    Bardzo się cieszę, że mogłem pomóc i autko wróciło do żywych. Wielu kilometrów życzę
    Pozdrawiam
    Zbyszek
    Lancia Phedra 2.2 JTD 2003 była AR 145 1.6 TS 1997

Podobne wątki

  1. [159] brak zasilania na pompie paliwa w baku
    Utworzone przez rafalszymusiak w dziale 159/Brera/Brera Spider
    Odpowiedzi: 24
    Ostatni post / autor: 15-04-2019, 04:47
  2. [146] Brak zasilania pompy paliwa
    Utworzone przez irekostrow w dziale 145/146/155
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 23-01-2013, 05:47
  3. pompa paliwa brak zasilania
    Utworzone przez zieluch111 w dziale 147
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 06-04-2011, 18:19
  4. [GTV] Brak zasilania na Immobiliserze, brak podświetlania zegaru przebiegu
    Utworzone przez maffiu w dziale Gtv/Gtv Spider
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 29-01-2011, 12:43
  5. Brak zasilania????
    Utworzone przez viking865 w dziale 156
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 04-01-2011, 18:40

alfa 146 brakło paliwa

brak prądu alfa 146

alfa 146 brak napiecia na pomoe paliwa

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Amortyzatory