• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[146] Gdzie jest komputer, wtyczka do interfejsu?

• Autor wątku Autor wątku rysiontko
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
R

rysiontko

Guest
Jak w temacie - gdzie jest wtyczka do interfejsu, i gdzie jest komputer - w komorze silnika go nie widzę.

Było już o tym pare razy na forum, ale niech Ci będzie. Komputer jest pod nogami pasażera, pod dywanikiem i pod dość solidnym plastikiem. Są dwie wtyczki jedna w komorze silnika mniej więcej w połowie druga pod pasem przed pasażerem, zaraz obok konsoli środkowej.

Nie cierpię na dysgooglię :) Wielkie dzięki za info. Powiedz jeszcze - te wtyczki są równoważne?

rysiontko napisał:
Powiedz jeszcze - te wtyczki są równoważne?

:? Hmm aż tak się nie znam, ale skoro są dwie to pewnie służą do czego innego. Np. jak sprawdzali mi sonde to wpinali się w tą w komorze silnika, jak kasowałem błąd poduszki to korzystałem z tej w konsoli.

Np. jak sprawdzali mi sonde to wpinali się w tą w komorze silnika, jak kasowałem błąd poduszki to korzystałem z tej w konsoli.

Potwierdzam, u mnie tak samo robili :)

jeszcze jest 3 po lewej stronie komory silnika, ale to od ABS'u :) Generalnie, poduszki w srodku pod pasem materialowym na konsoli przed pasazerem :) a reszta w komorze po prawej stronie. Bynajmniej u mnie tak jest.

ps. Na przyszłość użyj opcji szukaj, jest juz kilka takich tematow

Po co komu informacje o lokalizacji gniazd diagnostycznych jeżeli nie ma odpowiedniego interfejsu PC i oprogramowania?... :?

czart79 napisał:
Po co komu informacje o lokalizacji gniazd diagnostycznych jeżeli nie ma odpowiedniego interfejsu PC i oprogramowania?... :?
Fejs można zrobić, soft zdobyć ;)

rysiontko napisał:
czart79 napisał:
Fejs można zrobić, soft zdobyć ;)
Kolego jeżeli możesz to podeślij jakieś linki ze schematami fejsu i linki do programow :mrgreen:

Amortyzatory
Powrót