[155] alfa 155 -pierścienie ??

Gdybyś miał bliżej do mnie to sprzedałbym ci silnik z przebiegiem 180 tysięcy . Nie mogę powiedzieć o nim złego słowa. Zrobiłem 3000 kilometrów i wiem że oleju nie bierze i chodzi jak laleczka.

o silnik chodzi do alfy czy hondy???:)

do alfy:P andrzejek to bardzo pewne zródło jesli chodzi o czesci, jakbys cos potrzebował to pamietaj o nim na przyszłosc,

tak...:)leci leci...:)dzisiaj najprawdopodobniej bedzie silnik złożony....:Di wsadzony :)

ooo...to fajnie, to zdaj relacje, ja hanie tez na dniavch powinienem miecm, dzis miały przyjsc wszystkie czesci i miało sie zacza składanie...

ooo....to może nawet w tym samym czasię odbierzemy...:)

ja obstawiam tak czwartek lub piatek jak wszystko dobrze pójddzie, jeszcze zleciłem im wymiane swiec i kabli na fdobre irydówki i kabelki ngk oczywiscie...jak szalec to na maxa

do alfy:P andrzejek to bardzo pewne zródło jesli chodzi o czesci, jakbys cos potrzebował to pamietaj o nim na przyszłosc,
Hehe dzięki Nero . Silnik już znalazł właściciela. Jego Alfa pojechała na wymianę rozrządu i już nie wróciła. Teraz są jaja z oddawaniem kasy przez mechanika.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót