Alfa 145 - instrukcja

Ma ktoś jakieś aktualne linki do workshop manuala?

spoko a instrukcja obsługi PL/GB do AR 145 1,9 JTD - posiada ktoś ? szukałem sporo...

spoko a instrukcja obsługi PL/GB do AR 145 1,9 JTD 77 kW 1999 rok - posiada ktoś ? szukałem sporo...

Instrukcja czy książka napraw? Mam dwie rzeczy, jeśli ktoś potrzebuje podeślę na maila.

Wysłałem Ci maila, to ma kilka części dlatego ciężko to tutaj wrzucić.
Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Instrukcja czy książka napraw? Mam dwie rzeczy, jeśli ktoś potrzebuje podeślę na maila.

Ja poproszę insrtukcję i książkę napraw. Jestem świeżym (7 z kolei) właścicielem AF145 i na pewno mi się przyda.
Z kolei mam też pytanko. W bagażniku lata mi jakiś luźny kabelz kostką i od niej idzie dołączony ręcznie kabelek. Zaczyna sie w bagażniku (luźno lata nie podłączony do niczego) poprzez tylne siedzenia i wchodzi pod próg przy słupku (nie wiem gdzie dalej idzie) ktoś coś wie ??

Jeśli granatowy kabel z wtykiem wielopinowym to, jest to kabel ze zmieniarki (opcja). Początek bagażnik, koniec konsola gdzie przychodzi radio. Wysłałem maila z materiałami.

podziękować :D

- - - Updated - - -

jutro wrzucę fotki tego kabla

alfa romeo 145 1.9

Witam, chciałabym spytać czy mogę też dostać obie te książki ? instrukcję znalazłam, tylko nie ma w niej akurat tego czego potrzebuję się dowiedzieć. Poza tym czy jest jakaś ksiązka, w której opisane jest np. rozmieszczenie kostek łączących w całość auto z ewentualną nazwą takowej kostki ?

Ja mam fabryczną ksiażkę napraw do 145/146 tylko ze z silnikami boxer po polsku z serwisu . Wydanie Fiat auto poland

Witam. Poszukuję service manuala do alfy 146, większość linków już nie działa. Próbuje odnowić moją Alfę 146 2.0 Ti wiec taka serwisowka byłaby zbawienna.

Amortyzatory
Powrót