daj sobie spokój z tą alfa, na każdym skupie złomu wezmą ją od Ciebie na umowę K/P i jeszcze z 400 zl dostaniesz z złom.POMOCY!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
daj sobie spokój z tą alfa, na każdym skupie złomu wezmą ją od Ciebie na umowę K/P i jeszcze z 400 zl dostaniesz z złom.POMOCY!
To jest bardzo proste rozwiązanie, trzeba mieć kalmoty z 155V6 Ja takie mamWymyślił ktoś jak rozwiązać problem z termostatem czy to raczej kiepski pomysł?
To jest bardzo proste rozwiązanie, trzeba mieć kalmoty z 155V6 Ja takie mam
Tylko w przypadku aplikowania silnika 24V z 12V można zapodać silnik bez wycinania blachNa zbyciu? Ktoś gdzieś coś pisał o cięciu podłużnicy! :/
Bez przesady z ta masakrą i w dodatku z dzwonem ale racja że pakować silnik trzylitrowy za T.Sa to trochę kiepski pomysł żeby była chociaż dwulitrówka zamiast 1.8 to nie potrzebował byś zmieniać przynajmniej przednich hamulcóww 155 to by była masakra,,,,dzwon gwarantowany
Jeszcze raz poproszę o wytłumaczenie bo nie załapałem![]()
Sorki za to, myślałem że zapomniałem wcisnąć wyślij i wysłałem 2xJeszcze raz poproszę o wytłumaczenie bo nie załapałem![]()
to przypominam sobie Golfa II G60 (nie dam sobie ręki obciąć ale w serii chyba FWD), Golfa III 2.8 czy tam 2.7, Ibizę 1.9 TDI cupra z takim momentem ze 3.0 V6 leży i robi pod siebie. I jakoś ludziska nimi jeżdżą!w 155 to by była masakra,,,,dzwon gwarantowany