andrzej1980
Nowy
Czyli przełożyć sam silnik 3,0 nie da rady?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Skrzynia od 2.5 podejdzie, tylko ma niestety krótsze przełożenia.
Oj bo Ty za stary jesteś na nowoczesną technologię ,trzeba było ,,smienną 8M,,robićKuwa nigdy nie wiem gdzie jest w tym telefonie góra a gdzie dół
U mnie w komputorze jest dobrze a jak wrzucam na forum przewala mi foty do góry nogamiOj bo Ty za stary jesteś na nowoczesną technologię ,trzeba było ,,smienną 8M,,robi
Nic sie raczej nie działo wielkiego, w deszczowy dzien napinacz pościł pasek i rozrząd za szybko pobiegł, ale nic nie uszkodziło, moze bezkolizyjny silniknad regeneracja wału sie jeszcze nie zastanawiałem, pomierze go przy rozbieraniu na danych z książki serwisowej, panewki STD wiec możliw, ze nastawiam sie na zostawienie wału jak jest. Ogolnie to mój pierwszy raz z remontem silnika. Zabrałem sie głownie za jego remont z chęci przywrócenia dawnych koni mechanicznych i przyjemności z praca nad jego składaniem
mam nadzieje ze blok jutro juz połączy sie ze stojakiem i zacznę rozbieranie dołu, bo głowice czekają juz po regeneracji