[155] ALFA ROMEO 155V6 ( foty,historia, technika, dyskusje )

Jerry sprawdź filtr ufi, w tym roku założyłem do wszystkich aut które mam pod opieką, (dwa lata pod rząd szedł właśnie knecht).

Co prawda nie zauważyłem na knechcie takiego efektu opóźnienie, natomiast przy ufi zdecydowanie szybciej trwało pompowanie pustego filtra po wymianie - praktycznie kontrolki gasły tak szybko jakbym w ogóle oleju z układu nie spuszczał.

ALfa 155 2,5v6 pomocy wiązka, eletryk

Witam potrzebuję pomocy... kilka lat temu moja AR155 po włożeniu nowego serduszka 2,5v6 trafiła do elektryka, ten stwierdził, że uszkodzona została wiązka...i tak wybebeszył wiązkę i pociął w paru miejscach...i tak zajmował się 2 lata ( dla chętnych podam adres tego elektryka :) ). Ze względu na to że nie płacił czynszu został wyrzucony ze swojego miejsca i musiałem odebrać w takim stanie jakim był...czyli totalnie w rozsypce... Potrzebuję namiar do kogoś kto ma całą wiązkę 2,5 v6 lub elektryka, który się na tym zna...i przywróci mi wszystko

Witam potrzebuję pomocy... kilka lat temu moja AR155 po włożeniu nowego serduszka 2,5v6 trafiła do elektryka, ten stwierdził, że uszkodzona została wiązka...i tak wybebeszył wiązkę i pociął w paru miejscach...i tak zajmował się 2 lata ( dla chętnych podam adres tego elektryka :) ). Ze względu na to że nie płacił czynszu został wyrzucony ze swojego miejsca i musiałem odebrać w takim stanie jakim był...czyli totalnie w rozsypce... Potrzebuję namiar do kogoś kto ma całą wiązkę 2,5 v6 lub elektryka, który się na tym zna...i przywróci mi wszystko

Z jak daleko kolego przybywasz?

autosklep 24 dzwon do nich

Dwoniłem i jest ciężko. Czy ktoś pamięta numer przewodów zapłonowych ngk do V6?

Nie wiem czy jest sens tracić czas na poszukiwania... Ja zaliczyłem temat w zeszłym roku - z dwóch hurtowni przychodziły po 3 kable (zawsze te same) i kompletu nigdzie nie mieli. Zanim zamówisz spytaj czy mają 6 sztuk czy 3.
W końcu zamówiłem te robione z UK.

Alfa Romeo 155 GTA Stradale - co prawda nie V6, ale niesamowity samochód tak czy inaczej. Polecam włączyć napisy.

Ostatnia edycja:
hej za chwilę pojawi się moje ogłoszenie - oddam za darmo alfe 155 - mój nie dokończony projekt tuningowy
proszę looknij

Pokaż jakieś zdjęcie albo link to spróbuję odpowiedzieć na Twoje pytanie

Szukam całego Wnetrza do Alfy 155 fotele dywaniki ...jak by ktoś miał na sprzedaż prosze na priv info

Amortyzatory
Powrót