• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[155] Przednia szyba do 155 - Niebieska

Dziaru

Nowy
Auto
155 2,0TD / 155 2,0TS / 155 1,8TS 8V / 155 2,0 16V / 164 2,0 TS 8V
Witam

Mam taki problem , nie mogę zaleście przedniej szyby do 155 niebieskiej ( są same zielone jakie mam w TD) .

Moją muszę wymienić z tego względu ze się u dołu rozwarstwia i jest ostro porysowana .

Wie ktoś , gdzie można takie cudo zamówić ?

Ostatnia edycja:
Kiedyś miałem ten sam problem. Niebieskiej nigdzie nie mogłem znaleźć. W popularnych serwisach autoszyb nigdzie takiej nie było. W końcu zamówiłem zieloną i taką wstawili. Wbrew pozorom nie rzuca się to mocno w oczy

Ja mam, ale też porysowaną od wycieraczek przez poprzedniego właściciela.

Dawniejszy Jaan Glass a teraz Nordglass tam bez problemu wymieniałem szybę na ubezpieczenie 2 razy i były tylko niebieskie

Jakby ktoś potrzebował to mam namiar na gościa z niebieskimi ale akurat przednia chyba poleciała z budą na złom, w razie co mogę podać numer albo maila.

Amortyzatory
Powrót