[146] jakie amory do 146 1.6 TS

• Autor wątku Autor wątku Zaba
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z

Zaba

Guest
Panowie, jakie amory kupić do 146 TS na oś przednią - byłem w sklepie to "magik" mi powiedział że w Alfie na przodzie są takie same amory jak w Fiat Bravo/Brava rok prod od 95 do 01.06(wszystkie wersje silnika); Fiat Tempra/Tipo (wszystkie wersje silnika); AR 155; AR 145/146 silniki TS.... Prawda to czy gość robi mnie w Ch....a?!

:confused:

Witam
Jedyne warte uwagi zamienniki to chyba Monroe.,bo oryginały Sasch cholernie drogie.

cena nie gra roli ale ten palant w sklepie mnie coś chyba ściemnia.....

Panowie, jakie amory kupić do 146 TS na oś przednią - byłem w sklepie to "magik" mi powiedział że w Alfie na przodzie są takie same amory jak w Fiat Bravo/Brava rok prod od 95 do 01.06(wszystkie wersje silnika); Fiat Tempra/Tipo (wszystkie wersje silnika); AR 155; AR 145/146 silniki TS.... Prawda to czy gość robi mnie w Ch....a?!

:confused:

Taka prawda.

amory z tipo/tempra nie pasują na pewno do 155, zakładając, że poduszka amora jest taka sama do 145/6 (benzyna) to do nich też pasować nie będą tzn. wejdą ale kąt pochylenia koła się popier...

wiec ja powiem tak
amor nie pasuje:) ma inne katy:) mowimy o przodzie zzamienniow zorientuje Cie w cenach: (u mnie)
sachs 390 (szt)
monroe - ok 200
alko ok 200
kwestia szczegolow i grupy jakosciowej na amorze:)

blad pana wynika z faktu ze zle spojrzal w tzw krossy po monrole;)

tyły pasują;)

aaaaa MoŻe!!!!!!

Nawet w obrębie AR155 są inne. Inne są do 2.0 16V a inne do 2,5 V6 czy 1.9TD.

a b4 czy b6? z ciekowsci ile dales?

Amortyzatory
Powrót