[155] 20 rocznica produkcji

• Autor wątku Autor wątku tomi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
GrzesiuŻar, a nawet w 1998, więc tytuł tym bardziej nie ma sensu.

ma sens bo ma na myśli rocznicę od wydania pierwszego samochodu ALFY ROMEO 155..:)chodzi mu o to że na rynku już te samochody funkcjonują 20 lat...:)

No to właśnie sam pomyśl logicznie, bo z tego tytułu wynika, że obecnie obchodzimy 20 rocznicę produkcji, czyli że model jest produkowany do dziś. A tak nie jest i tytuł powinien brzmieć - 20 rocznica ROZPOCZĘCIA produkcji. A to już oznacza, że model zaczęto produkować 20 lat temu i jego produkcja została już zakończona lub trwa do dzisiaj, a nie jak z obecnego tytułu wynika,że trwa właśnie do dzisiaj.

ej no ludzie co my będziemy o tytuł się spierać...:)najważniejsze że alfa romeo 155 funkcjonuje do dziś...reszta juz nie jest aż tak ważna...:)

Wujek już takie pierdoły byś sobie odpuścił.

A rakiję ktoś będzie miał, bo chętnie bym się napił? W zamian wezmę coś innego.

Albo po prostu zatytułować wątek: 20 urodziny....

Ostatnia edycja:
Dales, ten aparat akurat nie łapie w obiektyw aut stojących ca. 15km dalej:P

wyjadę szarą po zimie na nowym zawiasie :) , teraz czeka na wiosne pod plandeką :)

Kuźwa że ja nie zauważyłem tego tematu.Masakra.Moja V6 dwudziestkę obchodzi w lutym więc się dziwię skąd z Berliny wzięli tą datę a pozostałe 155 urodziny mają w lipcu.Zastanawiam się co jej kupić:)

No Artek w końcu zdjęcia ze spotu zapodałeś.Brawo:)

może Łukasz masz jakiś testowy egzemplarz ;)

bikermarek,liczymy na ciebie!:D

Już lecę, dziś TS zaliczył awarię choć w tym roku kończy dopiero 17 lat czyli młodzieniaszek :(

Nie, nie panewka... Najpierw przebicie na przewodach i po chwili pierścień na drugim tłoku. Postawiłem zasłonę dymną w Kampinosie.
A miało być tak pięknie :(

EDIT: Mam doła i zaczynam wierzyć w stereotyp o ponadprzeciętnej awaryjności AR. Druga 155 z rzędu zaliczyła poważną wpadkę. Podtrzymajcie mnie na duchu bo jak nie to kupię coś "made in Germany" ;)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót