pytanie jak w tytule czyli interesuje mnie to od jakiego auta mogę wrzucić fotele aby pasowały?
jak ktoś już wymieniał fotele od innego auta to proszę też o jakieś foty jak można
pytanie jak w tytule czyli interesuje mnie to od jakiego auta mogę wrzucić fotele aby pasowały?
jak ktoś już wymieniał fotele od innego auta to proszę też o jakieś foty jak można
Odkopię temat- próbował ktoś montować do 155 fotele ze 156?
chyba ciężko ale sam jestem ciekaw
napisze tak fotel kierowcy zamontowany dobrze dziala kazda regulacja, ale fotel kierowcy zostal wspawany na stale nie przesuwa sie ;] dobrze ze chociarz zrobiono to ze tak powiem z zachowaniem ergonomii z przodu duzo miejsca i z tylu tez, 2 metrowe osobniki sie mieszcza ;] ale robota spartaczona przez poprzedniego wlasciciela, z tego co sie przygladalem to fotel kierowcy dospawany jest chyba do orginalnych szyn mocowan, wizualnie wygladaja skory bardzo ladnie
Jak kupiłem 155 to miałem zamontowane fotele z Subaru WRXTyle ze poprzedni właściciel z szynami rzeźbił.
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
podpinam pod temat :p
Czyli z Alfy 155 podejdą fotele do Alfy 146? bez rzezbienia jakiegos? Tylko wkladam i jade?
Przód na pewno podejdzie bez przeróbek, co do tyłu nie jestem w stu procentach pewien.