Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Temat już był wałkowany,ale ja u siebie w TS16V mam suplex sport.bardzo fajnie się lata z tym zestawem![]()
no własnie Artek twoje springi są optymalne, gdzie wyhaczyłeś te suplexy?

Przepraszam, że się wtrącę, ale mnie też nieco interesuje temat sprężyn oraz amortyzatorów, bo czuję, że w przyszłym roku będą do wymiany.Powiem tak
Ja bym już nie założył seryjnych srpingów do 155 - jazda po zakretach bardzo niepewna chyba że ktoś sobie ceni wygodę i niezapirdziela po zakretach jak wariat
O sorry powinienem napisać że mi chodziło o 155V6W wersji Formula co jest zamontowane seryjnie? Bo podejrzewam, że mam oryginalne, ponieważ auto świetnie się prowadzi i rewelacyjnie trzyma w zakrętach.
Jak to się ma do mojego pytania?O sorry powinienem napisać że mi chodziło o 155V6
No ma się i to bardzo.Jak to się ma do mojego pytania?
Powiem tak
Ja bym już nie założył seryjnych srpingów do 155 - jazda po zakretach bardzo niepewna chyba że ktoś sobie ceni wygodę i niezapirdziela po zakretach jak wariat