przyciemnianie to mi sie za bardzo z agro oraz german tuningiem kojarzy
Zaznaczyłem Ci kluczowe słowa
Reasumując jest to MOJA opinia, a forum jest od tego aby ją wyrażać, ją czyli swoją opinie a nie taką jaka ma sie podobac ogółowi.
Powiem tak do 166 PASUJA te szybki, z racji głównie takiej, że te auto jest luxury carem, i tak jak w BORowskich Lanciach tak i tu czarne szybki pasują bo się tak jakoś już przyjęło.
A do 146 ja osobiście nigdy bym nie zdecydował się na przyciemnienie, bo po pierwsze nie wiem na co to komu (jak ktoś powie, żeby światła nie raziły to zrozumiem, ale ja po prostu mam rolete

) a po drugie PO PROSTU nie widzi mi się to.
Tak jak mówisz każdy lubi co innego, a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje (no chyba, że są bardzo złe, hehe), także dajmy se spokój.
ps. A jeszcze dodam, że też drażni mnie to, że 5 szyb jest przyciemnionych a przednia nie, oczywiście jest to bardzo dobry przepis, ale on ZDECYDOWANIE przekreśla u mnie taki zabieg
pps. Oczywiście jest to MOJA być może subiektywna opinia, i niech nikt nie myśli, że komuś odradzam, mówie tylko, że mi się to nie podoba, ja uznaje to troche za wiejską mode i tyle (zapewne przez tych wszystkich 'golfiarzy' z pęcherzami pod folią

).
EDIT: I co by nie było, jak już kiedyś być może się do tego przekonam, że... tylko świnia nie zmienia swoich poglądów