Ciekawostki z aukcji do wzięcia

received_565142061063361.jpg
To tak na szybko, w moim temacie są lepsze. Na wikipedii jest ładne foto, inny producent ale wygląd felgi identyczny.

Czy ktoś byłby zainteresowany? 17"x7" ET42, z seryjnymi hamulcami i oponą 205/45 u mnie było OK, po założeniu brembo i większego dystansu niestety obciera o nadkola a na 205/35 trochę ciężko może się jeździć dlatego z bólem serca muszę je sprzedać. Model Lenso PD2, według informacji są to kute felgi i
a co będziesz zakładał? no i pokaz te brembo jak to zamontowane

Ostatnia edycja:
Cena adekwatna do stanu i moim zdaniem nie przesadzona jeśli ktoś szuka auta pod kołderkę.
Swoją drogą co się stało z wszystkimi 145? O ile 3 lata temu było co jeszcze wybrać to teraz tak samo trudno coś znaleźć jak 155.

A co się stało ze wszystkimi 155 ;) ? To samo- jeszcze rok temu było zawsze 5-6 szt a teraz? Poszły na złom/części pewnie …

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Tylko 155 już od lat było po kilka sztuk max. a w tym samym czasie 145 było po 50 do wyboru, one zginęły nagle, rynek kredensów umierał powoli.

Szukałem 155 od ponad dwóch lat, może niezbyt intensywnie, ale w ciągu ostatnich kilku miesięcy dało się wyraźnie zauważyć, że ofert jest coraz mniej i ceny są coraz wyższe. Trochę tak jak z Gtv 916, jak kupowałem swoją było zawsze kilkanaście sztuk, w tym kilka V6. Jak ją sprzedawałem, zostały tylko jakieś szroty, a teraz albo od święta pojawia się 3.0 za kilkadziesiąt tysięcy, albo TS po poważnych przejściach. Naturalna kolej losu, trzeba brać jak trafi się jakiś fajny egzemplarz, to samo z częściami.

Rynek polski jest już przetrzebiony bo co ładne sztuki są w rękach pasjonatów a woły robocze stoją zajechane na szrotach. I o ile po auto warto jechać na Zachód choć tam ceny są już adekwatne do stanu auta i ładne=drogie o tyle części warto chomikować jak się trafi coś dobrego.

Chyba tylko po to zeby sobie na wzór zrobic nową ;]
w

Sprzedam Alfę 155 2.0 Twinspark.

możliwość sprzedania z bólem serca na części. Możliwość odpalenia i przejechania się. Auto zarejestrowane i opłacone, codziennie w użytkowaniu. Gdyby ktoś coś potrzebował to proszę pisać.
Stoi w Bielsku-Białej.
tel. 691339033

Ostatnia edycja:
To jest ta złota/niezłota za 6000 z olx? Co z nią, że aż na części?

Grad ją sponiewierał wczoraj. Maska, klapa i przede wszystkim dach. Nieładnie to wygląda.

Amortyzatory
Powrót