Artih
Aktywny
HahahahahaNie sadzę zeby był z forum bo by Ci powiedział parę gorzkich słów![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
HahahahahaNie sadzę zeby był z forum bo by Ci powiedział parę gorzkich słów![]()
A skąd niby na z cepeenu miałby wiedzieć, że ja to ja??Nie sadzę zeby był z forum bo by Ci powiedział parę gorzkich słów
Nie sposób się pomylićA skąd niby na z cepeenu miałby wiedzieć, że ja to ja?? Poza tym ludzie raczej boją się mnie i się grzecznie zachowują
Nie nazywasz rzeczy po imieniu, dodajesz do tego swoja ideologię i bronisz tego za wszelką cenę, dziwne że większośc tutaj ludzi nie potwierdza twojej teorii samopsujących sie silników i wszystkiego co z Alfa Romeo związaneA niby dlaczego popierdująca. Chyba wszystko działa. I czy ja smętny jestem? Też chyba nie. W sumie wesoły ze mnie człek. A to, że nazywam rzeczy po imieniu niema tu nic do rzeczy. Po prostu szczery i poczciwy człowiek ze wschodu za mnie
Zresztą to chyba nie jest miejsce aby o tym dyskutować. Zapraszam do wątku o przekonywaniu kogoś do gów... TFU! Do 156
Hahahahafaktycznie tutaj każdy ma swój świat...w pozytywnym znaczeniu tego słowa
Do mnie kiedyś zagadał chłopak lejąc mi paliwko na Głębokiej. Może to ktoś z forum?![]()
HAHA widzę ciągnie kolege do 155 ...jak wilka do lasu156 jtd nie da takiej frajdy w jeździe prawda...? I prędzej czy później wraca się do 155 coś w niej jest.
Ja tam mam banana na buzi za każdym razem jak jadęI zauważyłem że powoli ludzie zaczynają się oglądać co to takiego czy to jak jadę czy na światłach, Ostatnio pod tesco facet mnie zaczepił jak wsiadałem do auta, stał za mną chyba nową insignią. Widzę że uśmiecha się do mnie patrząc na auto, po chwili podchodzi i mówi, przepraszam że się tak gapię ale dawno nie widziałem 155 a sam miałem 2 i żałuje że jednej nie zostawiłem jako auto weekendowe. Bardzo miłe wspomnienia zostały mi po nich. Pogadaliśmy chwilę i facet stwierdził że chciał by kupic (podtekst) i zacznie szukać
![]()
fajna sytuacja.
Jak ją pierwszy raz po kilku miesiącach umyłem to wszyscy się zdziwili, że jest zielonaNo i bardzo lubiła bioetanol 100% i olej silnikowy z lidla. Panie...
Nowiutka miska olejowa do 1.7 boxera:
http://allegro.pl/miska-oleju-olejowa-alfa-romeo-145-146-33-1-7-16v-i3917282214.html
gdyby nie to że jestem biednym studentem to bym brał :/