Ciekawostki z aukcji do wzięcia

A niby dlaczego popierdująca. Chyba wszystko działa. I czy ja smętny jestem? Też chyba nie. W sumie wesoły ze mnie człek. A to, że nazywam rzeczy po imieniu niema tu nic do rzeczy. Po prostu szczery i poczciwy człowiek ze wschodu za mnie :)

A niby dlaczego popierdująca. Chyba wszystko działa. I czy ja smętny jestem? Też chyba nie. W sumie wesoły ze mnie człek. A to, że nazywam rzeczy po imieniu niema tu nic do rzeczy. Po prostu szczery i poczciwy człowiek ze wschodu za mnie
Nie nazywasz rzeczy po imieniu, dodajesz do tego swoja ideologię i bronisz tego za wszelką cenę, dziwne że większośc tutaj ludzi nie potwierdza twojej teorii samopsujących sie silników i wszystkiego co z Alfa Romeo związane

MAREK! MICHAŁ! Co zrobiliście, że wam się motorownie zatarły? :D Aaaaa! Bez oleju jeździliście ;)
Wszystkiego co z alfą związanie? Nie! Czepiam się głównie TS-ów 16V oraz 147/156. A, że to najpopularniejsze (JESZCZE) sprzęty to jest jak jest :D

- - - Updated - - -

Zresztą to chyba nie jest miejsce aby o tym dyskutować. Zapraszam do wątku o przekonywaniu kogoś do gów... TFU! Do 156 :)

- - - Updated - - -

Zresztą to chyba nie jest miejsce aby o tym dyskutować. Zapraszam do wątku o przekonywaniu kogoś do gów... TFU! Do 156 :)[/QUOTE]

Hahahahafaktycznie tutaj każdy ma swój świat...w pozytywnym znaczeniu tego słowa :D

Hehe :) Kiedyś jednego dnia ze trzy osoby chciały odkupić alfę jak się dowiedziały ile za nią dałem :D Ale najwięcej osób chciało ode mnie kupić rozjebundę. To była fura. Jak ją pierwszy raz po kilku miesiącach umyłem to wszyscy się zdziwili, że jest zielona :) No i bardzo lubiła bioetanol 100% i olej silnikowy z lidla. Panie... Takich silników już dzisiaj nikt nie robi :D:D:D

HAHA widzę ciągnie kolege do 155 ...jak wilka do lasu :D 156 jtd nie da takiej frajdy w jeździe prawda...? I prędzej czy później wraca się do 155 coś w niej jest.

Ja tam mam banana na buzi za każdym razem jak jadę :D I zauważyłem że powoli ludzie zaczynają się oglądać co to takiego czy to jak jadę czy na światłach, Ostatnio pod tesco facet mnie zaczepił jak wsiadałem do auta, stał za mną chyba nową insignią. Widzę że uśmiecha się do mnie patrząc na auto, po chwili podchodzi i mówi, przepraszam że się tak gapię ale dawno nie widziałem 155 a sam miałem 2 i żałuje że jednej nie zostawiłem jako auto weekendowe. Bardzo miłe wspomnienia zostały mi po nich. Pogadaliśmy chwilę i facet stwierdził że chciał by kupic (podtekst) i zacznie szukać :D :D fajna sytuacja.

Powiem Ci że ciągnie mnie z powrotem do 155, teraz zaczyna do mnie docierać po co ją sprzedałem. Rozglądam się może się coś ciekawego trafi ;)

Jak ją pierwszy raz po kilku miesiącach umyłem to wszyscy się zdziwili, że jest zielona :) No i bardzo lubiła bioetanol 100% i olej silnikowy z lidla. Panie...

Wiem, że to może być dla Ciebie szok ale ... może Ci się tylko wydawało, że ona lubiła te wszystkie shity.
Tyle kat w nieświadomości ...

Moja diagnoza: włoski syf skorodował Twój umysł :D Starodawne rolniczo - wojskowe dizle lubią takie rzeczy :D

Faktycznie filmy nie zachęcają, poza tym są sprzed 5-6 lat więc o stanie samochodu tez nie wiele mówią.

Jest blisko, Dolna Saksonia czyli rzut beretem, Drezno i okolice, z Wrocka można by skoczyć.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót