edhel
Moderator
Ani mi sie sni!!!Natychmiast wyedytuj ten cudzysłów kolekcjonerko rdzy![]()
andrzejku no juz sie zaczelo
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ani mi sie sni!!!Natychmiast wyedytuj ten cudzysłów kolekcjonerko rdzy![]()
Kupię podłogę tego idealnego autaandrzejku no juz sie zaczelo
A twoja już rozebrana?
hmmmm to jest forum motoryzacyjne nie erotyczneW kontekście zwrotu do płci pięknej Twój wpis brzmi dwuznacznie i dosadnie.
(Mnie się nawet wpierw koleżanka edhel skojarzyła, a dopiero później jej auto).
hmmmm to jest forum motoryzacyjne nie erotyczne![]()
Kupię podłogę tego idealnego auta![]()
Ja ją oglądałem to jest polift z błotnikami od przedlifta błotnik tylni od wlewu zgnity a podłoga nie wiem wnętrze o dziwo w dobrym stanieNiebieska z Ożarowa - ktoś zna, widział samochód?
http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-155-ts-1700-CID5-IDh3WoJ.html
Wracając do mojego (względnie poważnego) pytania o koszt konserwacji podłogi w 146...
Naprawdę nie wiem. A zależy mi (a nie znam się na tym), by utrzymać auto w możliwie jak najlepszej kondycji.
Czy np. 1000zł będzie ok, czy za dużo?
Ale cena jest raczej do negocjacjiWidzieli co się na "Giełdzie" pojawiło ???
2.0 TS 8V i 109 000 km przebiegu
Cena potężna jak na auto bez klimy
jesli auto jest faktycznie bez rdzy to jest warte tyle za ile wystawił tylko kto to kupi?Moim zdaniem za 4-6 000,00 zł sprzedała by się w miarę szybko.
jesli auto jest faktycznie bez rdzy to jest warte tyle za ile wystawił tylko kto to kupi?
Ja robiłem ostatnio w 155 i kosztowało mnie 1300 zł , chodź dziurka była jedna do spawania. Ale doszedł jeszcze koszt okładzin bitumicznych.