Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
w czasie kiedy kupowalem ją z kolegą do spółki (on potrzebował zdrowej blachy, ja potrzebowalem foteli recaro )
byl w doskonalym stanie (nie wliczajac problemów z odpaleniam w gorace dni, i rozklekotanej stacyjki)
blacha cos po paru wgniotkach tu i tam pod spodem byla 100% igła (jakies 3-4 lata temu)
To by się zgadzało, po VIN-ie to wersja Sport.ja fotele recaro wyszabrowałem, za to do srodka wstawilem te ktore upolowałem od Andrew D
@Suzumushi wspomniany Znajomy przyznał się do znajomości z Tobą, dlatego Maryśka skontaktował się z zapytaniem. Przy okazji dzięki za szybką odpowiedź, dla mnie to duży plus przy zakupie, że ktoś może potwierdzić historię konkretnego egzemplarza, jakoś to uwiarygodnia całą sytuację i człowiek wie, że to co stoi przed nim nie było kiedyś Fiatem Temprą i wiatą przystankową.wiec zostalo nam auto (to bordowe) ktore zostalo sprzedane znajomwmu z pracy
Znajomy zmienil barwy klubowe jakies 2 lata temu, wiec kontakt z czlowiekiem jak i samym samochodem sie urwal, wiec ciezko wyrokowac jak to teraz wyglada.
No, niestety nie udało się - ale uda się wkrótceuuuuu................. MUCHA NIE SIADA aż jutro jade ją ogladać
Panie Sąsiedzie - pokaże się, ale dopiero za 2-3 tygodnie, bo najpierw trzeba na Śląsku blachę zabezpieczyć przed zimą.Eeee to pewnie pokaże się też w Warszawce z nabytkiem
W imieniu Pana Maryśki uprzejmie przyjmuję gratulacjeMaryszkens, zazdraszczam. Lśni jak psu... To auto wygląda dokładnie tak, jak chciałem żeby wyglądało moje.
Niestety w momencie sklejania piąteczki ze Sprzedającym, kierownica nie była na sprzedawanym aucie, tylko w garażu na drugim końcu Krakowa... Momo jest naprawdę piękne i w fabrycznym stanie, ale trzeba przyznać, że należy się Maryśce jak psu buda w zamian za dzielne znoszenie trudów zakupu w niekorzystnych warunkachW szale zakupów Ja tez mam swój zakup Momo Corse z nabą do 155
@kazikx, gdybyśmy tylko nie byli w dupie z czasem (dzień pracujący) to zrobilibyśmy mini spota, zwłaszcza że z naszych 3 piąteczek można utworzyć flagę włoskąCo się podziało?
Krakusy jeżdżą do Warszawy na zakupy, a Warszawiacy do Krakowa.
No to bedziesz siedzial na fotelach Andrzeja
Dobra dobra, oddajcie moje fabryczne Recaro, bo na tych szarościach jest przetarty fotel kierowcyone może były moje ale nigdy na nich nie siedziałem ani razu, były fabrycznie montowane w mojej czarnej teraz 3 litrówce
No przecież piszęCzuwam jeszcze, bo myślałem, że Supebache może coś napisze o swym nowym nabytku...

Andrzej- taki dobry to ten spód nie jest- ale w o niebo lepszym stanie niż wujkowa igiełka
Trzeba się zająć wstępnie oczyszczeniem rdzawych nalotów tu i ówdzie, wyskrobaniem dziurek, zakryć to na zimę- żeby na wiosnę było jeszcze co zbierać.
Panie Kasztelanie, od Pana i Pańskiego zachwalania 8V to się zaczęło...Hehe, nasluchales sie glupot na zlocie i kupiłeś kredensadobrze, dobrze, niech służy wiernie.
Momo jest naprawdę piękne i w fabrycznym stanie, ale trzeba przyznać, że należy się Maryśce jak psu buda w zamian za dzielne znoszenie trudów zakupu w niekorzystnych warunkach![]()
Dobra dobra, oddajcie moje fabryczne Recaro, bo na tych szarościach jest przetarty fotel kierowcy![]()
niestety was rozczaruję była obszywana na nowo w momencie kiedy trafila w nasze ręce![]()
Po obejrzeniu hitu ostatniego tygodnia, czyli zdjęć wspomnianego pojazdu podczas kasacji, powiedziałbym że porównanie jest nie na miejscu... Wypraszam sobie i żądam sprostowania napisanego pozłacaną oryginalną czcionką Alfa Romeo.Andrzej- taki dobry to ten spód nie jest- ale w o niebo lepszym stanie niż wujkowa igiełka
(...) żeby na wiosnę było jeszcze co zbierać
Standardowo, jakieś pierdoły ogarnę sam, resztę trzeba będzie zlecać. Póki co córki blacharza jeszcze nie poznałemBędziesz ogarniał ją sam, czy z pomocą innych?
No, czyli gdyby Ci się znudziły (wiesz, skóra potrafi obcierać uda, lekarze generalnie odradzają) to śmiało uderzaj na privteraz wygladaja tak
tak zeby sie poslinic