Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Haha znalazł się znawca i zbawiciel motoryzacjiA ja powiem, że nie macie za bardzo pojęcia o 155. Dużo w gadce, mało w robocie. Myślicie, że za 500 zł znajdziecie 20 letni samochód bez grama rdzy? Najłatwiej to zezłomować zamiast ratować. Fanami to wy jesteście, ale chyba złomowania.
trzeba mieć zaplecze żeby ratować takie auto bo koszt robienia w warsztacie to jest to co wielu przeskoczyć nie jest w stanie. Pytałem kiedys o zrobienie auta od podstaw to cena odstrasza lepiej kupic coś innegoZobaczcie , jaką padake koles remontuje , wielu z nas by odpuściło a koles walczy
Niestety , samochody sa tanie i mało kto o nie dba
Zobaczcie , jaką padake koles remontuje , wielu z nas by odpuściło a koles walczy
https://www.facebook.com/photo.php?...0203046948834808.1073741842.1237969123&type=3
trzeba mieć zaplecze żeby ratować takie auto bo koszt robienia w warsztacie to jest to co wielu przeskoczyć nie jest w stanie. Pytałem kiedys o zrobienie auta od podstaw to cena odstrasza lepiej kupic coś innego
Teraz chce 20k zł do negocjacji![]()