endriu73
Użytkownik
Dobry dowcip, boxer pewniejszy od TSa.
nie znam się, dlatego pytam
Brat miał kiedyś przez parę lat 146 1,6 Boxera i był bezobsługowy.
I do tego ten dźwięk silnika
Ostatnia edycja:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Dobry dowcip, boxer pewniejszy od TSa.
Faktycznie, najpierw był lift wnętrza. Mój błąd.Tak się składa, że deska jest ok. W 1997 był lift wnętrza i deska wygląda tak jak powinna. to o czym mówicie, to drugi lift (wew i zew w 1999) gdy pojawiły się m.in. chromowane obwódki wokół nawiewów, klamek i zegarów.
Tak się składa, że deska jest ok. W 1997 był lift wnętrza i deska wygląda tak jak powinna. to o czym mówicie, to drugi lift (wew i zew w 1999) gdy pojawiły się m.in. chromowane obwódki wokół nawiewów, klamek i zegarów.
Fotele z jakiegoś anglika ale to chyba detal. Drzwi kierowcy wyglądają na malowane/przekładane.
Cena nie jest mocno okazyjna ale jakbym chciał wrócić do 145 to ten egzemplarz byłby w kręgu zainteresowań.
uderzaj do Marcina ja tylko udostępniłem wzór[MENTION=5357]rafal_155[/MENTION] Też chce!!!
Już Marcin wrzucał linka.Kurde blade, szlag mnie trafia z tym lusterkiem.
Rozlazła się plastikowa obudowa z korpusem.
Stelaż nawet trzyma się po sklejeniu epoksydem do metalu, a plastik jeden z drugim robią co chcą.
Dam 200zł z przesyłką za lusterko lewe, czarne, elektryczne, pasujące do AR 155 Anno Domini 1993 - sprawne.
Noooo wyglada na prawdę pięknie, gdybym nie miał swojej to "bralbym"![]()