Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ładne auto na sprzedaż, chyba Artura:
https://www.olx.pl/oferta/alfa-romeo-155-salon-polska-CID5-IDv3tGD.html#939d4c3dc6
Walić malowanie ale w stanie w jakim to opisał mechanicznie dałbym za to 800zł.
[MENTION=69873]Maxi[/MENTION], serio masz z tym problem, że ktoś sobie rzucił na samochód jakiś własny projekt malowania, który Tobie się nie podoba?![]()
Problemu żadnego z tym nie mam. Mnie się nie podoba i zwyczajnie szkoda mi auta.
Być może cieszyło właściciela, ale zapewne auto niedługo umrze, nie sądzę żeby to ktokolwiek kupił, biorąc pod uwagę stan wizualny i techniczny.
Na ogół jeśli ktoś coś krytykuje to znaczy, że nie może się pogodzić z pewnymi faktami.Jeśli jest Ci jej naprawdę szkoda, to kup i doprowadź do stanu jaki Tobie odpowiada. Samochody prędzej czy później kończą na złomie i nic sie na to nie poradzi. Co możesz to ratuj sam i tyle. Swoją drogą ta wygląda jakby po prostu już dawno zakończyła swój żywot - niewykluczone, że tylko dzięki temu malowaniu przetrwała do dnia dzisiejszego.
![]()
Skończy się tak że zepchniesz ją ze skarpy do Brynicy![]()