Ciekawostki z aukcji do wzięcia

To może i ja bym się pojawił cacko zobaczył? Jestem miłośnikiem Alfy Romeo.

Miałem to właśnie wrzucić w tym temacie... :D
Biedna Alfa :( Ktoś ją bardzo skrzywdził.

[MENTION=69873]Maxi[/MENTION], serio masz z tym problem, że ktoś sobie rzucił na samochód jakiś własny projekt malowania, który Tobie się nie podoba? :D

Walić malowanie ale w stanie w jakim to opisał mechanicznie dałbym za to 800zł.

Jak ktoś czyta złomnika to Pan w tle jednego ze zdjęć kojarzy się dość jednoznacznie. ;)

[MENTION=69873]Maxi[/MENTION], serio masz z tym problem, że ktoś sobie rzucił na samochód jakiś własny projekt malowania, który Tobie się nie podoba? :D

Problemu żadnego z tym nie mam. Mnie się nie podoba i zwyczajnie szkoda mi auta.
Być może cieszyło właściciela, ale zapewne auto niedługo umrze, nie sądzę żeby to ktokolwiek kupił, biorąc pod uwagę stan wizualny i techniczny.

Problemu żadnego z tym nie mam. Mnie się nie podoba i zwyczajnie szkoda mi auta.
Być może cieszyło właściciela, ale zapewne auto niedługo umrze, nie sądzę żeby to ktokolwiek kupił, biorąc pod uwagę stan wizualny i techniczny.

Na ogół jeśli ktoś coś krytykuje to znaczy, że nie może się pogodzić z pewnymi faktami. ;) Jeśli jest Ci jej naprawdę szkoda, to kup i doprowadź do stanu jaki Tobie odpowiada. Samochody prędzej czy później kończą na złomie i nic sie na to nie poradzi. Co możesz to ratuj sam i tyle. Swoją drogą ta wygląda jakby po prostu już dawno zakończyła swój żywot - niewykluczone, że tylko dzięki temu malowaniu przetrwała do dnia dzisiejszego. ;)

Na ogół jeśli ktoś coś krytykuje to znaczy, że nie może się pogodzić z pewnymi faktami. ;) Jeśli jest Ci jej naprawdę szkoda, to kup i doprowadź do stanu jaki Tobie odpowiada. Samochody prędzej czy później kończą na złomie i nic sie na to nie poradzi. Co możesz to ratuj sam i tyle. Swoją drogą ta wygląda jakby po prostu już dawno zakończyła swój żywot - niewykluczone, że tylko dzięki temu malowaniu przetrwała do dnia dzisiejszego. ;)

Wyraziłem swoje zdanie, nie nazwałbym tego krytyką. A jak ktoś krytykuje, to nie koniecznie znaczy, że się nie może z czymś pogodzić, tylko może mieć po prostu inne zdanie.
Tego nie będę ratował, jakiś inny samochód być może niedługo. Pozdrawiam :)

Weśśśśś, psiknij chociaż jakimś szprajem te płaty z tyłu bo nie przystoi, wtedy będzie wyglądała na 9 kafli :)

Skończy się tak że zepchniesz ją ze skarpy do Brynicy :)

Hehehe ale to za 20 lat dopiero;) innej opcji nie ma.
Dzielnie poradziła sobie z wycieczką na Forza Italia- ponad 700 km w dużym hałasie wewnątrz ;) w porównaniu do nowoczesnych aut. No i nowoczesne auta nie miały szans w czasie powrotu- było targane ponad dozwolone prędkości cały czas [emoji23]

Amortyzatory
Powrót