• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Dolozenie navi do mojej 147

blademan89

Nowy
Auto
BMW X3/ Byla: AR 156, AR 147 OMENA
Witam,

znalazlem AR 147 na czesci niedalko mnie i odziwo jeszcze siedzi w niej duza navi :) Koles krzyknal niska cene i zastanawiam sie czy jest sens przerzucania bebechow. Jak mocno jest to skomplikowane? Dokladal ktos z Was navi do 147? Z gory dzieki za wszelkie sugestie ;)

Dla nawigacji nie ma sensu, bo jest kiepska. A jak chcesz po prostu duży wyświetlacz to lepiej kupić dobre markowe radio 2DIN.

Jak napisał kuba jg, kupować navi dla samej navi mija się z celem. Ostatnia aktualizacja map jest na 2010 / 2011 rok. Fakt faktem navi bardzo dokładna ale może się okazać że jedziesz lasem / polem ponieważ masz stare mapy. Lepiej kupić nową nawigację 5" w granicach 200 zł i wrzucić na nią Automapę. Żeby nie było mam connect nav + na pokładzie.

Mi bardziej chodzi o estetykę i nie chcę niefabrycznego radia/navi po prostu... Poczytałem trochę w necie i jednak dołożenie jej odpala ze względu na komplikacje, chociaż tego do końca nie wykluczam.

Navigacje oczywiście mam i używam TomToma nawet w BMW gdzie jest fabryczne navi, któremu nie ufam :P

Przydaje się czasem do wyświetlania wskazań kompa, bo jest wszystko ładnie wypisane na 1 ekranie :) A w nocy i tak wygaszam bo za bardzo daje po oczach :P

No chyba że tak :)

Amortyzatory
Powrót